Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2015, 1:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gerard Butler znova zachraňuje amerického prezidenta v akčnom traileri pre London Has Fallen

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Morgan Freeman, Gerard Butler a Aaron Eckhart sa vrátia v pokračovaní úspešného akčného Olympus Has Fallen.

Ak ste videli jednotku a bavila vás, dvojka v tom bude pravdepodobne len pokračovať. Proti podobne ladeným béčkam nič nemám, akurát moc nefandím konceptom go big or go home, kedy sa každý sequel musí jednoducho dostať na vyššiu, explozívnejšiu a drahšiu úroveň. 

Príbeh nás tentokrát zavedie do Londýna, kde sa koná pohreb britského premiéra, ktorý zomrel za záhadných okolností. Táto smutná udalosť predstavuje nevyhnutnú akciu pre všetkých vodcov západného sveta a hoci spočiatku všetko vyzerá tak, že sú prítomní pod ochranou tých najprísnejších bezpečnostných opatrení, situácia sa nečakane zvrtne a posledná rozlúčka sa razom mení na smrtiace sprisahanie. Cieľom komplotu je totiž zabiť najmocnejšie svetové osobnosti, zdevastovať všetky miestne pamiatky a rozpútať tak desivú víziu budúcnosti. Proti tomu však bude stáť agent Mike Banning ako pravá ruka ochranky prezidenta, ktorý zase raz nakope zadky všetkým tým teroristom. Tí sú tentoraz oveľa nebezpečnejší a organizovanejší, navyše sa stávajú celosvetovou hrozbou, takže ich bude treba nakopať ešte viac.

Ako zábavné béčko to ale môže poslúžiť skvelo, minimálne charizma zúčastnených hercov hovorí v prospech snímky. Režírovať bude Babak Najafi (skúsil si seriál Banshee a režíroval Easy Money 2). V dvojke sa samozrejme vráti aj Gerard Butler, ktorý je dnes už hlavou ochranky prezidenta Spojených štátov (Aaron Eckhart). Okrem nich uvidíme aj Morgana Freemana, Charlotte Riley a ďalších. London Has Fallen uvidíme 4. marca 2016. 

Domov
Zdieľať
Diskusia