Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2015, 16:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Novú bondovku Spectre odhalíte pred jej premiérou jedine vďaka Heinekenu!

FILMY A SERIÁLY PIVO
Uložiť Uložené

Heineken nám všetkým dáva možnosť nazrieť za oponu bondovky Spectre, ale aj odhaliť nové zábery z filmu. Ako na to?

Heineken ponúka všetkým ľuďom na svete získať exkluzívne a jedinečné zábery z najnovšej bondovky Spectre od režiséra Sama Mendesa v hlavnej role s Danielom Craigom. Asi si budete myslieť, že dostať sa k nim bude náročné, no opak je pravdou. Globálnym partnerom filmu je značka Heineken, ktorá stavia na svojom 17-ročnom partnerstve so sériou filmov Jamesa Bonda. Jediné, čo budete musieť urobiť, je kúpiť niektorý z produktov značky Heineken - špeciálna edícia fliaš, plechoviek či multipackov Spectre so symbolom 007 priamo na obale, ktorá je na slovenskom trhu dostupná od októbra až do vypredania zásob. 

Následne treba do webového prehliadača vo vašom smartfóne alebo tablete zadať adresu www.heineken.sk/bond, odfotiť logo z obalu piva a už sa vám otvárajú scény s Danielom Craigom.

Novú bondovku Spectre odhalíte pred jej premiérou jedine vďaka Heinekenu!
Novú bondovku Spectre odhalíte pred jej premiérou jedine vďaka Heinekenu!

Uvidíte exkluzívne zábery z natáčania filmu v piatich zaujímavých lokalitách v Mexico City, Ríme, Londýne, Rakúsku a Maroku. Jednotlivé scény sú postupne odhaľované s blížiacou sa premiérou filmu Spectre, ktorá je na Slovensku plánovaná na 5. november 2015. Máte tak jedinečnú možnosť navnadiť sa na snímku celý týždeň pred jej premiérou, a to len vďaka Heinekenu. Snímka zažívala nemalé pred-produkčné problémy. Najprv sa len ťažko schvaľoval rozpočet, potom došlo k nechválne známemu úniku údajov zo Sony, medzi ktoré sa radí aj samotný scenár Spectre, no a ani natáčanie neprebiehalo najružovejšie, keď sa Daniel Craig zranil a museli mu operovať koleno. Ako ale môžete vidieť z trailerov, všetko dopadlo na výbornú a nás tak čaká ďalšia úžasná bondovka.

Spectre je v poradí už 24. film o legendárnom  britskom agentovi a podobne ako najúspešnejšiu bondovku všetkých čias Skyfall, ho režíroval Sam Mendes. Režisér i tentoraz obsadil do úlohy Bonda osvedčeného Daniela Craiga. Okolo neho sa budú točiť mimoriadne atraktívne bond girls – talianska diva Monica Bellucci a Léa Seydoux, známa predovšetkým zo snímky Život Adèle ocenenej Zlatou palmou. V úlohe Moneypenny uvidíme opäť Naomi Harris. predstaviteľom M. je Ralph Fiennes a v roli Q. si zahral Benjamin Whishaw. Ako „nováčikovia“ sa nám v novej bondovke ďalej predstavia Andrew Scott (známy zo seriálu Sherlock) či David Bautista (viď. Strážcovia galaxie). Ale to najlepšie – a zároveň najhoršie – nakoniec. Hlavného záporáka stvárnil oscarový Christoph Walz!


Na záver ešte podarená reklama. Vidíme sa v kine!

Novú bondovku Spectre odhalíte pred jej premiérou jedine vďaka Heinekenu!

* Tento článok je sponzorovaný obsah

Domov
Zdieľať
Diskusia