Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2015, 19:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majself a DJ Wich prichádzajú s atmosferickým videoklipom s prvkami vojnového filmu

HUDBA MAJSELF
Uložiť Uložené

Ďalší dôkaz toho, že aj na Slovensku môžu vznikať kvalitné hudobné klipy s hlbšou myšlienkou.

Majselfa z formácie Neni Problém už hádam bližšie predstavovať nie je treba. Má za sebou viacero sólových skladieb, albumové počiny a desiatky koncertov naprieč celým Slovenskom. V tomto roku už vydal dosku Eden a keďže fanúšikovia chcú stále viac, dnes si pre nás pripravil prvý poalbumový singel, ktorý je hneď obohatený aj o atmosferický a v našich končinách zatiaľ netradičný vizuál.

Najnovšia skladba dostala názov Amen a je zároveň prvou oficiálnou Majselfovou spoluprácou s legendárnym českým producentom DJom Wichom, ktorý si vo videoklipe zahral tiež. Vizuál s prvkami vojnového filmu vzišiel z dielne Moovi a nakrúcal sa v auguste na rôznych slovenských a českých miestach, vrátane Kostola sv. Jiřího v Lukovej, ktorý vďaka svojim unikátnym sadrovým odliatkom ľudí patrí medzi rarity. Vyzerá to tak, že slovenskí interpreti dali stopku tradičným reprezent klipom a snažia sa do svojej tvorby vložiť aj ďalšiu umeleckú vložku, čo určite oceňujeme. Teraz si už ale vychutnaj vydarenú prácu a ak ešte náhodou nemáš originál Edenu alebo Parfému či fajnové tričko, napraviť to môžeš kde inde, ako na shop.rukahore.sk/majself.

Domov
Zdieľať
Diskusia