Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2015, 1:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bond nekončí, v novom videu sa len rozbieha, rovnako ako akcia v Spectre

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšia Bondovka, v poradí 24., od režiséra Sama Mandesa sa už nezadržateľne blíži. Nový TV Spot nás teda vnadí do kina a treba povedať, že mu to ide skvelo.

O ďalšom zápise do série akčných, špionážnych filmov o Jamesovi Bondovi sme toho už popísali dosť (klikajte tu a tu). Po dlhšom čase sa nám ďalší režijný kúsok od Sama Mandesa pripomína TV Spotom, ktorý akciou rozhodne nešetrí a konečne ukazuje, že Daniel Craig sa na pľace aj zapotil. Doteraz sme totiž videli len ako kecá, hľadí do blba alebo jazdí v luxusných autách. Kto ale pochyboval, že bude Spectre bez akcie a až príliš vsadí na atmosféru, po videu nižšie bude už optimistickejší. 

Zahrajú si Daniel Craig čoby James Bond, Ralph Fiennes ako M, Dave Bautista (Drax z Guardians) ako Mr. Hinx, Léa Seydoux bude Madeleine Swann aka nová Bondgirl, Monica Bellucci ako Lucia Sciarra, Stephanie Sigman bude zase ďalšia pôvabná žena menom Estrella. Uvidíme aj Naomie Harris ako Moneypenny, no nezabudne sa ani na Bena Whishawa, mladého technika s gadgetmi. V neposlednom rade sa potom predstaví ako záporák po Javierovi Bardemovi zo Skyfall úžasný Christoph Waltz. James Bond: Spectre dorazí do slovenských a českých kín 5. novembra 2015 (aj do IMAX-u). 

PS: Titulnú pieseň naspieva Sam Smith.

Bond nekončí, v novom videu sa len rozbieha, rovnako ako akcia v Spectre
Domov
Zdieľať
Diskusia