Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2015, 19:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

NASA hlási, že Matt Damon je mŕtvy, on je však Marťan a rozhodol sa prežiť na mŕtvej planéte

FILMY A SERIÁLY RIDLEY SCOTT
Uložiť Uložené

Nová upútavka pre The Martian od Ridleyho Scotta vsádza na epickosť, emócie a hlavnú dejovú líniu.

Ďalší týždeň, ďalší promo materiál pre The Martian, dobrodružné sci-fi vo vesmíre a na Marse podľa rovnomennej knižnej predlohy od Andyho Weira, častokrát označovanej ako bestseller. V dnešnom, kratšom traileri vidíme aj pár nových záberov, Markovu vôľu prežiť, veľké nebezpečenstvo, no hlavne nádej a prvky vesmírnej epochy a taktiež akcie. Ridley Scott stavil na kartu, ktorá sa vypláca. Akcia, divácky atraktívni herci, zaujímavá sci-fi zápletka, veľké vedecké úspechy, veľkolepé scenérie a tak ďalej a tak ďalej. Až mám pocit, že sledujem prequel Interstellaru, akurát na červenej, nie zľadovatenej planéte. 

Počas neúspešnej misie na Marse je astronaut Mark Watney (Matt Damon) vyhlásený za mŕtveho a posádka jeho lode sa vracia naspäť na planétu Zem. Watney ale zázrakom prežil a dáva si za cieľ niečo takmer nemožné - vytvoriť si podmienky na prežitie, dopestovať na červenej planéte plodiny a prežiť do chvíle, kým sa po neho vrátia. Damonovi budú mimo červenej planéty sekundovať herecké mená ako Jessica Chastain (zase ten Interstellar), Kristen Wiig (Welcome to Me), Kate Mara (Fantastic Four), Michael Pena (Fury), Jeff Daniels (Dumb and Dumber To), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) a Donald Glover (Mystery Team). Svetová premiéra vrátane Slovenska a Česka je naplánovaná na 2. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia