Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2015, 18:40
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Sleduj Rockyho trip do 60-tych rokov s klipom Jukebox Joints

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Album At.Long.Last.A$AP sa už od začiatku niesol na kvalitnej vlne halucinogénnych látok a po trippy vizuále na song LSD sa tak cieľom Rockyho najnovšieho výletu stali 60-te roky pri zvuku Jukebox Joints

Album At.Long.Last.A$AP sa už od začiatku niesol na kvalitnej vlne halucinogénnych látok a po trippy vizuále na song LSD sa tak cieľom Rockyho najnovšieho výletu stali 60-te roky pri zvuku Jukebox Joints. Singel zo spomínaného albumu ponúka pôvodne na faturingu aj Kanyeho, no ten sa na natáčanie nedostal, a tak sa o necelú minútu skrátila aj celková dĺžka klipu. Žeby kvôli kvalitej jeho slohy? Namiesto Yeezusa tak môžeš vidieť Rockyho v jeho prirodzenom prostredí, s kamošmi z MOB v opaskoch Goyard pri Jukeboxe, na ceste metrom alebo pri posteľných radovánkach. 19. septembra odchádza Rocky spolu s menami ako Tyler, the Creator, Danny Brown alebo Vince Staples na turné po USA, no keby dovtedy stihol odhaliť ešte aspoň jeden podobný klip, určite by sa zavďačil všetkým fanúšikom.

Sleduj Rockyho trip do 60-tych rokov s klipom Jukebox Joints
Domov
Zdieľať
Diskusia