Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2015, 11:26
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Chief Keef predčasne kandiduje na starostu mesta Chicago

HUDBA
Uložiť Uložené

Obdobie najväčšej slávy už má Chief Keef bez pochýb za sebou a nakoľko väčšina jeho tvorby už dlhšiu dobu nestojí ani za zmienku, Sosa sa rozhodol posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň

Obdobie najväčšej slávy už má Chief Keef bez pochýb za sebou a nakoľko väčšina jeho tvorby už dlhšiu dobu nestojí ani za zmienku, Sosa sa rozhodol posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň. Vďaka drill music totiž svojho času celému svetu ukázal, čo všetko obnáša život v Chiraqu, ako sa dá vybudovať kariéra z obývačky tvojej babky a rovnako aj to, ako môžeš o všetku slávu prísť behom okamihu. Novej hudby síce vydáva stále celkom dosť, no kvalitné songy by si spočítal na prstoch jednej ruky a možno aj práve tomu sa tak najnovšie rozhodol kandidovať na starostu mesta Chicago.

Chief Keef predčasne kandiduje na starostu mesta Chicago

Všetko sa to začalo smrťou rapera menom Capo, ktorý prišiel o život počas streľby v uliciach Chicaga začiatkom júla. Podobné incidenty nie sú pre Chiraq žiadnou novinkou, no celé mesto otriasla najmä smrť ročného Dillana Harrisa, ktorého autom zrazil vrah Capa a Dillan tak na mieste zraneniam podľahol. Na uctenie jeho pamiatky sa rozhodol Chief Keef usporiadať charitatívny koncert spojený s verejnou zbierkou pre jeho rodinu, na ktorom mal vystúpiť ako hologram, nakoľko momentálne žije v Los Angeles, do Chicaga by to nestihol a kvôli svojim záväzkom a podmienkam od súdu sa ani voľne presúvať nemôže. Zo strachu pred možnými výtržnosťami však bolo samotné vedenie mesta od prvého momentu proti celému koncertu, ten sa tak musel presunúť do Indiany, kde sa však opäť stretol s odporom miestnej polície a po prvom songu museli organizátori celé podujatie rozpustiť.

Chief tak mohol byť právom naštvaný na všetku tú byrokraciu a na svojom Twitteri okamžite ohlásil kandidatúru na post starostu mesta Chicago. Svojich fanúšikov dokonca vyzval k tomu, aby zavolali na úrad aktuálneho starostu, Rahma Emanuela a odkázali mu, že jednoducho nemá pchať nos tam, kam nepatrí.



Pri toľkom rozhorčení však Sosa akosi zabudol, že komunálne voľby už boli v Chicagu začiatkom roka a Rahm opätovne nastúpil na pozíciu starostu len v máji. Na svoju kampaň tak má Chief ešte necelé štyri roky a ak sa mu podarí uspieť, do histórie sa zapíše najmä ako prvý raper s Aspergerom, ktorý to dotiahol až do politiky. Klobúk dole.

SOSA 4 MAYOR 2019!!!

Chief Keef predčasne kandiduje na starostu mesta Chicago

Domov
Zdieľať
Diskusia