Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2015 o 22:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Han Solo dostane vlastný spin-off film! Natočia ho režíséri 21 Jump Street a Lego Movie!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Veľká bomba! Disney potvrdilo spin-off film Star Wars zameriavajúci sa na Han Sola!

Všetci sme to čakali, ale nie dopekla dnes! Posledné dni je ohľadom filmových noviniek veľké sucho, no z čista jasna tu máme oficiálnu informáciu o Star Wars, konkrétne o ďalšom spin-offe z univerza. Han Solo dostane v roku 2018 vlastný film! Ten sa zameria na jeho mladšiu verziu, takže bude treba obsadiť nového Sola, čo bude veľmi problematické a celým svetom sledované. Dej by sa mal točiť okolo jeho začiatkov a ozrejmiť nám dôvody toho, prečo sa stal tým, kým sa stal. Disney má v rukách horúce želiezko, s ktorým môže buď zabodovať, alebo úplne vyhorieť. Sú si ale vedomí toho, do čoho sa púšťajú a samozrejme budú obozretní. 

Han Solo dorazí 28. mája 2018, o scenár sa postará Lawrence Kasdan (Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Force Awakens) a jeho syn, ktorý má na konte len jeden film. Réžiu si vezmú na starosť Phil Lord a Chris Miller, duo, ktoré spolupracuje už dlhé roky a prinieslo nám obe časti Jump Street, The Lego Movie či Oblačno, miestami fašírky. Taktiež napíšu scenár k Flashovi od DC/Warneru, budú produkčne dohliadať na Lego Cinematic Universe a taktiež sa ako kreatívne mozgy budú starať o animovaného Spider-Mana pre Sony, ktorý dorazí o tri roky. Chalanom už musia horieť hlavy, keďže sú oficiálne najvyťaženejší tvorci Hollywoodu s obrovskou zodpovednosťou. Čo hovoríte na túto novinku? Koho si viete v role mladého Sola predstaviť? 

Domov
Zdieľať
Diskusia