Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2015, 17:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre Kung Fu Panda 3 odhaľuje novú hrozbu a strateného otca

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nájde Po svojho strateného otca? A vysporiada sa s novou démonickou prekážkou?

Po prvom, čínskom traileri, ktorý nám predstavil úhlavného záporáka, ktorému bude Po musieť čeliť, sa dnes, prostredníctvom toho amerického dozvedáme, že otec, ktorého Po kedysi dávno stratil, sa po dlhom hľadaní konečne dostal na miesto, kde nájde spásu. Trailer ale ukazuje, že tieto dve pandy príliš veľa inteligencie nepobrali a tak sa navzájom nespoznali. Nemôžete im to ale mať za zlé. V dobe vojen stratilo predsa mnoho rodičov svoje deti. Akonáhle sa však spoznajú, Po je zavedený na tajomné miesto, kde žijú desiatky pánd v mierumilovnom svete. Z ničoho nič sa ale Čínou preženie tajomný zloduch Kai, porážajúc pritom všetkých Kung Fu majstrov. Po tak musí z nevinných a lenivých pánd urobiť dedinku plnú Kung Fu bojovníkov. Ťažko povedať, či to bude lepšie ako dvojka, na jednotku to s najväčšou pravdepodobnosťou ale mať nebude. 

Kung Fu Panda 3 zažije po odklade svoju premiéru 28. januára 2016, vrátia sa všetky postavy nahovorené takými hercami, ako sú Jack Black, Bryan Cranston, Rebel Wilson, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, Dustin Hoffman a ďalší. Ako zatiaľ animák vnímate?

Domov
Zdieľať
Diskusia