Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. júna 2015, 16:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jake Gyllenhaal je fenomenálny v novom traileri pre Southpaw s Eminemom na pozadí

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Eminemove Phenomenal skvele dokresľuje druhý trailer pre Southpaw s Gyllenhaalom. Režisér Antoine Fuqua pravdepodobne udrie do čierneho.

Keď som videl novinku o druhom traileri, chvíľu som váhal. Pozrieť si ho, nepozrieť si ho? Našťastie, môj slabý duch a slabosť pre Gyllenhaala ma tentoraz nezrazili. Nových záberov skutočne nie je veľa. Väčšinou len rekapitulujú dej a pripravujú pôdu pre finálny trailer. Nedávno vydal aj Eminem doprovodnú skladbu, a tak bol vhodný čas tento boxerský projekt pripomenúť divákom aj týmto spôsobom. Trailer je ale skvelý, ukazuje všetko, čo by mal, no a ja sa už Southpaw neviem dočkať. 

Príbeh hovorí o majstrovi v ľahkej váhe, ktorému nešťastne umrie manželka a jemu sa začne rúcať svet priamo pred očami. Vzťah s dcérou sa dostáva na bod mrazu, začína piť a opúšťať sa, no nakoniec sa preberie a uvedomí si, že možno práve box bude tým, čo ho opäť dostane na nohy. 

V hlavnej úlohe boxera Billyho figuruje perfektný Jake Gyllenhaal, vo vedľajších si to zase medzi sebou rozdajú Rachel McAdams, Naomie Harris, Forest Whitaker či 50 Cent. Režíruje Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer). Southpaw premiéruje v slovenských a českých kinách až 3. septembra 2015, v USA sa ho pritom fanúšikovia filmu dočkajú už 24. júla. Viac informácií nájdete tu.

Jake Gyllenhaal je fenomenálny v novom traileri pre Southpaw s Eminemom na pozadí
Domov
Zdieľať
Diskusia