Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2015, 18:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Macík 2 je tu s necenzurovaným a humorom nabitým trailerom

FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Mark Walhberg a Seth MacFarlane ako nadržaný, úchylný a alkoholu holdujúci Macík nás bavia v traileri pre pokračovanie skvelej komédie.

Sú to takmer presne na deň už tri mesiace, kedy sa nám predstavil Macík 2 prvým trailerom a až do tejto chvíle zároveň aj posledným. Mark Wahlberg a Seth Macfarlane sa nás ale rozhodli potešiť takmer 3 minútami necenzúrovaných záberov, na aké sa vlastne môžeme tešiť počas celej stopáže očakávaného pokračovania úspešnej komédie. Príbeh sa bude motať okolo darovania Johnových (Wahlberg) spermií pre Tedovu manželku Tami-Lynn (Jessica Barth). Tá chce mať s našim milovaným Macíkom dieťa, avšak, on ho splodiť nevie. Keď už ale ukecajú Johna aka darcu spermií, objavuje sa ďalší problém. Je vôbec Ted schopný vychovávať dieťa? Na to si musí odpoveď sám, no v prvom rade mu na to musí odpovedať aj vláda Spojených štátov amerických. Je jasné, že z tejto zápletky vznikne celá plejáda humorných situácií.

Okrem Walhberga sa objavia aj mená ako Amanda Seyfried (nahradí Milu Kunis), Morgan Freeman, Dennis Haysbert, Jessica Barth a Liam Neeson. Prvá časť zarobila 550 miliónov dolárov, takže budeme zvedaví, koľko dolárov sa podarí dostať z kín tentoraz. Celkom možno sa sequelu prvú časť podarí prekonať, no absencia Mili Kunis je citeľná aj pri propagácii. Ako sa zatiaľ snímka pozdáva vám? Ste fanúšikmi podobného humoru, alebo ste skôr na niečo sofistikovanejšie? Slovenskej a českej premiéry sa dočkáme 2. júla.

Macík 2 je tu s necenzurovaným a humorom nabitým trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia