Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2014, 1:00
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

H&M a Alexander Wang s akčným videom ku spoločnej kolekcii

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

Detailných záberov na každoročnú luxury designer kolekciu reťazca H&M, ktorý tento rok víta Alexandera Wanga, už určite videl každý z vás dosť, no popri všetkých

Detailných záberov na každoročnú luxury designer kolekciu reťazca H&M, ktorý tento rok víta Alexandera Wanga, už určite videl každý z vás dosť, no popri všetkých tých rečiach sa nejako zabúda na hlavnú tému celej kolekcie, ktorou je šport. Pár dní pred príchodom kolekcie sa tak dostáva von aj krátke video, ktoré v akčných free runner záberoch vyzdvihuje hlavné kúsky tejto spolupráce so športovým nádychom. Vo videu môžeš vidieť okrem futbalistu Andyho Carrolla alebo supermodeliek Joan Smalls a Raquel Zimmerman dokonca aj samotného Alexa Wanga, a na stránke hm.com si môžeš užiť celé video aj s interaktívnym prepojením na detaily jednotlivých produktov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia