Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2014, 12:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith a sexy Margot Robbie sú špičkoví kriminálnici v traileri pre komédiu Focus

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE WILL SMITH
Uložiť Uložené

Kriminálnik, ktorý zaúča ďalšieho. To je Will Smith a jeho sidekick v podaní jednoduchou neodolateľnej Margot Robbie. Sledujte prvý, veľmi zaujímavý trailer.

Keď som zapínal tento trailer, nebol som veľmi optimistický. Nevšimol som si, že v ňom bude Margot Robbie (hentá, čo zdieľala posteľ s DiCapriom vo Vlkovi z Wall Street) a taktiež som nedúfal, že sa Will Smith dokáže vzchopiť a zaujať. Ach, ako veľmi som sa mýlil. Už od prvých sekúnd pilotnej ukážky z Focus mi bolo jasné, že si na túto snímku posvietim. Smitha mám rád, jeho charizma vyžaruje z drvivej väčšiny jeho filmov a aj keď to nie sú práve obsahovo najbohatšie filmy, vždy si ich rád pozriem (dokonca aj v telke s dabingom). Niekedy je proste takýto film treba, nedá sa celý život tešiť na Jagten a pod. 

Will Smith a sexy Margot Robbie sú špičkoví kriminálnici v traileri pre komédiu Focus

Focus nám vyrozpráva príbeh o zlodejovi/podvodníkovi Nickovi (Smith), ktorý zaúča nováčika menom Jess (Robbie). Je popísaný ako komédia, avšak trailer hovorí niečo iné, keď nám predostrie aj dramatické zábery, avšak lajna Where ate the black people ma fakt rozosmiala. Je ťažké posúdiť, ako to dopadne, najmä keď je zjavné, že film bude stavať na chémii dvoch hlavných postáv (snáď to bude fungovať). Will mi na konci traileru jasne napovedal, že by som mal byť kladivom. Hlavne, ak by Margot bola tým povestným klincom. 

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Na záver vás už len klasicky odporučím na Filmkult, kde budeme informovať určite aj o tomto skvelo vyzerajúcom projekte. O réžiu a scenár sa postaral pár Glenn Ficarra and John Requa (Crazy Stupid Love). V kinách od 27. februára 2015.

Domov
Zdieľať
Diskusia