Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2014, 20:13
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Hip Hop Žije prináša Aftermovie a Winter Edition

HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Najväčší a najúspešnejší hip-hopový letný festival na Slovensku prináša after movie z jeho posledného vydania a zároveň chystá po prvýkrát aj svoje zimné pokračovanie.

Hip Hop Žije prináša Aftermovie a Winter Edition

Najväčší a najúspešnejší hip-hopový letný festival na Slovensku prináša after movie z jeho posledného vydania a zároveň chystá po prvýkrát aj svoje zimné pokračovanie. Počas svojich dvoch letných ročníkov hostil už veľké množstvo domácich a zahraničných interpretov. Ako to vyzeralo toho roku, si môžete pozrieť v oficiálnom after movie.

Organizátori spomínaného festivalu sa rozhodli zorganizovať po prvýkrát jeho zimné vydanie a to hneď v niekoľkých mestách. Podujatia sa budú konať v Košiciach a Bratislave.

Košický klub Diamond ponúkne v piatok 17. októbra program zložený z najsilnejších mien slovenskej hip hopovej scény. Na pódiu vystúpia: Rytmus, Majk Spirit, Názov stavby a Elpe.

O týždeň neskôr, presnejšie 24. októbra, sa Hip Hop Žije Winter Edition presunie pod strechu klubu MMC v Bratislave, kde budete mať možnosť vidiet koncerty: Rytmus, Majk Spirit, Čistychov a Mišo Biely, Elpe a Morelo.

Hip Hop Žije prináša Aftermovie a Winter Edition

Predpredaj na Winter Edition a Hip Hop Žije 2015 beží v sieti ticketportal. Chceli by sme upozorniť, že kapacita klubov je obmedzená. Tešíme sa na vašu návštevu!

Viac info nájdete na: Web: www.hiphopzije.sk www.diamond-club.sk

Facebook: www.facebook.com/hiphopzijefestival

Instagram: www.instagram.com/hiphopzije

Facebook eventy:

Košice

Bratislava

Hip Hop Žije 2015

Domov
Zdieľať
Diskusia