Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2014, 23:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Barcelona späť v hre o titul, opäť ovládla El Clásico

ŠPORT FUTBAL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešné vypäté El Clásico skončilo výhrou hosťujúceho celku, FC Barcelona. Po troch penaltách a úžasnom futbale vyhrali katalánci v pomere 3:4.

Barcelona späť v hre o titul, opäť ovládla El Clásico

Tak čo, fanúšikovia futbalu, ste spokojní? Pravdepodobne nie, pretože Neymar je simulant, že? Dnešné El Clásico už nebolo také agresívne a nefutbalové ako kedysi (aj vďaka odchodu Mourinha). Dočkali sme sa teda viac futbalu a krásnych športových momentov, ale naopak sme videli aj nešportové momenty. Najväčším z nich bola sporná penalta Neymara, ktorú premenil Messi. Za pár krčmových hádok stojí aj pokutový kop po faule Daniho Alvesa, keď faul na Ronalda sa udial ešte pred veľkým vápnom (rozhodcu viniť nemôžeme, bolo to na tesno) či Marcelov zákrok na Neymara v 16tke, ale to už radšej nechajme na našich platených analytikov z facebooku.

Inak sme videli celkom vyrovnaný zápas, kedy sa opäť ukázala tragická obrana Barcelony, ako aj genialita Lea Messiho, ktorý zariadil všetky góly. Musíme ale uznať, že zápasu by viac svedčala remíza. Nepomohlo ani veľmi prísne vylúčenie kapitána Los Blancos, Sergia Ramosa. No proste Clásico ako má byť. Penalty, fauly, simulovania, krásne akcie, góly a jedinečné individuálne výkony (Iniesta, no najmä Di Maria sa zaskvel, ako obyčajne). Barcelona stráca 9 kôl pred koncom ligy na prvý Real už len bod a ešte to teda bude zaujímavé. Prosím, v komentároch sa vyjadrujte slušne. BTW: Messi sa týmto hattrickom stal najlepším strelcom El Clásica (21). 


Góly: Iniesta, Messi 3 (2 penalty) - Benzema 2, Cristiano Ronaldo (penalta)

Domov
Zdieľať
Diskusia