Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2013, 23:11
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Mercedes-Benz S 63 AMG ako ho (ne)poznáme!

TECH MERCEDES-BENZ TRIEDA S
Uložiť Uložené

Pre priblíženie situácie prinášam zaujímave video, v ktorom sa na zákrutách stretla jedna z driftérských legiend, Nissan 200 SX, práve s luxusným meďákom S 63 AMG.

Mercedes-Benz S 63 AMG ako ho (ne)poznáme!

Krátko po tom, ako samotná automobilka predstavila novú triedu S, ktorá splnila tie najväčšie očakávania, uverejnila automobilka Mercedes-Benz aj prvú zo športových verzií AMG, tú "slabšiu", S 63-ku. Medzigeneračne došlo k nárastu výkonu na hodnotu 430 kW / 585 koní, za čo vďačíme preplňovanému osemvalcu s objemom 5,5 litra. Rovnako narástol aj krútiaci moment, ktorý teraz má až 900 N.m. Možno veľa z vás ani nevie, čo robí daný motor a výkon z tohto dvojtonového korábu. Pre priblíženie situácie prinášam zaujímave video, v ktorom sa na zákrutách stretla jedna z driftérských legiend, Nissan 200 SX, práve s luxusným meďákom S 63 AMG. Je každému jasné, že tieto automobily majú od seba na míle ďaleko, ale toto video stojí za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia