Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 25. októbra 2024 o 8:29
Čas čítania 0:31
Radoslava Juračková

Lady Gaga pracuje na ďalšom albume. V novom elektro-popovom songu chce vyliečiť svojho milenca

HUDBA LADY GAGA NAJNOVŠIE ALBUMY SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Krátko po soundtracku Harlequin k novému Jokerovi prichádza ďalšia hudba od popovej ikony.

 V piatok o polnoci vydala držiteľka Grammy a Oscara očakávaný comebackový singel Disease, prvý song z jej zatiaľ nepomenovaného siedmeho štúdiového albumu. Ten by mal vyjsť na jar budúceho roka.

Pesnička je o láske a o liečení partnera z jeho „mučivej“ choroby. Speváčka sa podieľala na písaní textu a rovnako aj na produkčnej časti piesne, ktorá sa nesie v elektro-pop žánri. Song zatiaľ na Youtube nájdeš bez videoklipu. Môžeš si však pustiť verziu s textom alebo s náhľadovým obrázkom.

Lady Gaga aktuálne hviezdi vo filme Joker 2, ktorý je však aj napriek hviezdnemu obsadeniu prepadák a diváci sú z neho sklamaní. Snímka bude pravdepodobne stratová, pretože náklady prevyšujú zárobky. K filmu vydala aj album Harlequin, ktorý je zároveň jeho  soundtrackom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Odporúčané
Joker 2 bude pravdepodobne prepadák. Má menšie zárobky ako náklady Joker 2 bude pravdepodobne prepadák. Má menšie zárobky ako náklady 17. októbra 2024 o 18:23
Domov
Zdieľať
Diskusia