Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 24. októbra 2024 o 18:46
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Donald Trump čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania. Za prítomnosti Epsteina sa mal nevhodne dotýkať modelky

OSOBNOSTI DONALD TRUMP JEFFREY EPSTEIN SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Incident sa údajne odohral v roku 1993.

Donald Trump, ktorý kandiduje v amerických prezidentských voľbách, má na krku ďalšie obvinenie. Exmodelka Stacey Williams ho obvinila zo sexuálneho obťažovania, ktoré sa malo odohrávať v prítomnosti kontroverzného Jeffreyho Epsteina.

Prípad sa mal stať pred 31 rokmi v Trump Tower v New Yorku. Na začiatku 90. rokov Williams s Epsteinom randila a počas jednej z prechádzok údajne navrhol, aby navštívili jeho vtedajšieho blízkeho kamaráta Trumpa. Modelka si myslí, že išlo o „zvrátenú hru“ medzi dvomi mužmi. 

Trump tvrdenia jednoznačne vyvracia

Bývalý americký prezident mal vraj Williams obťažovať hneď po jej príchode. Podľa jej slov sa jej dotýkal na prsiach, páse a zadku. Veľa žien sa v takýchto okamihoch stane, že zamrznú a nevedia na situáciu reagovať. Modelka opisuje, že taktiež zamrzla a všimla si, ako sa počas toho Epstein a Trump na seba usmievali.

Trump tvrdenia popiera a prostredníctvom svojho tlačového oddelenia sa k obvineniam vyjadril. „Tieto obvinenia, ktoré vyslovila bývalá aktivistka Baracka Obamu a ktoré odzneli dva týždne pred voľbami v rámci Harrisovej kampane, sú jednoznačne nepravdivé. Je zrejmé, že tento falošný príbeh vymyslela Harrisovej kampaň,“ odmieta tvrdenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia