Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Vybrali sme najlepšie mužské svetre pre každý rozpočet. Objav cool kúsky od značiek COS či Arket aj high-end chuťovku Stone Island

The Frankie Shop Carter Crewneck Sweater 253 €

Značka The Frankie Shop je konečne dostupná pre európsky trh vrátane obchodu v Paríži a ponúka aj takéto cool svetre. Sivý model s označením Carter má ležérny strih, zaujímavú štruktúru, okrúhly výstrih a je vyrobený zo zmesi vlny (50 %), akrylu a elastanu, vďaka ktorému je pružný. Cena na úrovni 250 eur je úplne v poriadku. 

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Entire Studios Oversized Turtleneck Sweater 315 €

Do nášho tohtoročného zoznamu sme vybrali tiež tento oversized rolák od značky Entire Studios, ktorý stojí 315 eur. Tento cool model v tmavohnedom odtieni má široký strih a je vyrobený zo zmesi akrylu, alpaka vlny, nylonu a elastanu.  

Entire Studios
Zdroj: Mytheresa

Filippa K Fluffy Hammer Sleeve Sweater 340 €

Škandinávske značky sú známe svojou výnimočnou kvalitou v spojení s minimalistickým dizajnom, čo potvrdzuje aj tento mäkkučký sveter s podpisom ateliéru Filippa K na štítku. Model v modrom odtieni s okrúhlym výstrihom a rebrovanými lemami má v zložení 67 % podiel vlny, ale tiež polyamid a elastan. Nos ho s nohavicami na mieru a vytvor si vydarený denný alebo večerný outfit.

Filippa K
Zdroj: Filippa K

ERL Mohair Skull Intarsia Sweater 520 €

Eli Russell Linnetz patrí medzi najtalentovanejších mladých návrhárov, o čom nás presviedča od roku 2018 každú sezónu vďaka modelom, ktoré tvorí pod vlastnou značkou ERL. Medzi sezónnymi novinkami nás oslovilo viacero pletenín vrátane neprehliadnuteľného svetra s okrúhlym výstrihom a grafickým motívom lebky na prednej strane. Je vyrobený v Taliansku s prímesou merino vlny a hrejivej alpaky, pričom má obzvlášť dlhé rukávy s kontrastnými skladanými manžetami.

ERL
Zdroj: Mytheresa

Stone Island Compass Wool-Blend Turtleneck Sweater 580 €

V Taliansku chvíľu zostaneme, a to vďaka high-end roláku v sivej farbe s charakteristickým odznakom Stone Island na ľavom rukáve. Dokonalý  sveter na vrstvenie má peknú textúru, pričom je vyrobený z bavlny, vlny a polyamidu. Cena 580 eur je síce vysoká, ale pri produktoch Stone Island aj oprávnená, čo máme dlhodobo odskúšané na vlastnej koži.

Stone Island
Zdroj: Mytheresa

Our Legacy Level Hood Wool Sweater 590 €

Ak by sme si z dnešného zoznamu mali vybrať len jeden sveter, určite by išlo o tento skrátený úpletový model so zapínaním na zips s logom Our Legacy na štítku. Sezónna novinka v portfóliu švédskej značky je vyrobená z čistej vlnenej priadze, má uvoľnený strih, obojstranný zips, rovný spodný okraj a predĺžené raglánové rukávy. Cena je na úrovni 600 eur.

Our Legacy
Zdroj: Our Legacy

Loewe Wool Jacquard Polo Sweater 850 €

Módny dom Loewe je na vrchole odevného priemyslu, a to vďaka cool produktom spod rúk kreatívneho riaditeľa Jonathana Andersona. Tento vzorovaný polosveter s gombíkmi a so 100 % vlneným telom z talianskych dielní je dokonalým príkladom.

K dispozícii je tiež verzia v zelených tónoch, ktorú mal na sebe oblečenú herec Daniel Craig v kampani módneho domu.

Loewe
Zdroj: Mytheresa
Odporúčané
Móda REFRESHER: 90. roky Kiky Ďurišovej a jesenný štýl Karolíny Chomistekovej. Pozri si TOP outfity Sloveniek a Češiek Móda REFRESHER: 90. roky Kiky Ďurišovej a jesenný štýl Karolíny Chomistekovej. Pozri si TOP outfity Sloveniek a Češiek 2. októbra 2024 o 11:07
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia