Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 2. októbra 2024 o 11:07
Čas čítania 3:38
Richard Balog

Móda REFRESHER: 90. roky Kiky Ďurišovej a jesenný štýl Karolíny Chomistekovej. Pozri si TOP outfity Sloveniek a Češiek

Móda REFRESHER: 90. roky Kiky Ďurišovej a jesenný štýl Karolíny Chomistekovej. Pozri si TOP outfity Sloveniek a Češiek
Zdroj: Instagram/@katarinaocovanova, @fashioninspobyhana
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Skúsiš niektorý zo vzhľadov nižšie preniesť do svojho šatníka?

V septembri sme videli veľmi vkusné kombinácie, horúce letné siluety, ale aj fresh trendy, ktoré budú populárne v najbližších týždňoch. Pozri si TOP 10 outfitov v podaní Sloveniek a Češiek. 

V zozname nájdeš známe tváre ako sú Karolína Chomisteková, Miroslava Dobiš, Andy Csinger, Karolína Mališová alebo Ivana Mentlová. Všetky tieto ženy pracovali na svojom štýle dlhý čas, aby si sa mohla inšpirovať a ovládnuť ulice.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, limitovaných teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Outfit check domácich hviezd priniesol sexy Janku Slačkovú, Danielu Peštovú aj raperský drip v podaní Dalyba a Zaya Outfit check domácich hviezd priniesol sexy Janku Slačkovú, Danielu Peštovú aj raperský drip v podaní Dalyba a Zaya 22. septembra 2024 o 11:00

Katarína Očovanová @katarinaocovanova 

Katarína Očovanová patrí medzi naše obľúbené influencerky dlhší čas a v septembri nás potešila niekoľkými cool outfitmi vrátane tohto, keď stavila na kombináciu high fashion a streetwearu. 

Atraktívna plavovláska zladila modely z dielní módneho domu Miu Miu – skrátený denimový top, tenisovú sukňu a športovú bundu s modrou bandana šatkou vo vlasoch, teniskami Air Jordan 1 Retro Low SP x Travis Scott vo vyhotovení „Olive“ a modrou kabelkou s charakteristickým motívom spoločnosti Goyard. Cena celej siluety je niekoľko tisíc eur, ale výsledný vzhľad je veľmi fresh a trendy.

Katarína Očovanová
Zdroj: Instagram/@katarinaocovanova

Karolína Chomisteková @karolinachomistek 

Modelka a influencerka Karolína Chomisteková má v našich srdciach špeciálne miesto nielen vďaka svojmu šarmu a kráse, ale aj skvelému módnemu vkusu, na ktorom pracovala dlhý čas.

September bol do veľkej miery teplý a slnečný. Priamoúmerný tomu je aj outfit v podaní vysokej tmavovlásky, ktorý sme vybrali. Karolína má oblečené sofistikované sako a šortky s jemným prúžkom od značky Cynthia Rowley, skrátený čierny top spod rúk Victorie Beckham, bielu košeľu z Manga, metalickú striebornú kabelku s logom módneho domu Fendi a elegantnú špicatú obuv na podpätkoch Prada. Ako hodnotíš výber ponožiek? 

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Miroslava Dobiš @fashionspy.sk

Influencerka, ktorá okrem iného tvorí aj vlastné modely v spolupráci so značkou Ozeta, ti ukáže, ako ľahko vytvoríš nadčasový jesenný vzhľad – možno aj bez nákupov nových kúskov. 

Mirka má na fotografii nižšie oblečenú hnedú koženú bundu od značky Luisa Spagnoli a čierne hodvábne šaty z českého ateliéru Anamé. Ako obuv zvolila trendy hranaté baleríny s remienkom Steve Madden, zatiaľ čo kabelka je Bottega Veneta a slnečné okuliare sú od módneho domu Celine. Nezabudni ani na šperky, ako môžeš vidieť, tvoj outfit perfektne doplnia. 

Miroslava Dobiš
Zdroj: Instagram/@fashionspy.sk

Kristína Ďurišová @kika.durisova

Ak hľadáš trochu výraznejší, extravagantnejší štýl do mesta, možno nájdeš inšpiráciu v tomto outfite od Kiky Ďurišovej. Tmavovláska, ktorú môžeš poznať aj z televíznych obrazoviek, na nás urobila dojem v siluete so sexy nádychom 90. rokov.

Kika zvolila asymetrický vrchný diel z umelej kože v trendy tmavočervenom odtieni doplnený o rukávy, tmavomodré džínsy v zvonovom strihu s retiazkami namiesto klasického opasku, zlaté šperky a zelenú kabelku Goyard.

Kristína Ďurišová
Zdroj: Instagram/@kika.durisova

Andy Csinger @andicsinger

Príjemné septembrové teploty si užila v Puglii slovenská influencerka Andy Csinger, ktorá do miestnych uličiek chodí aj v takýchto veľmi fresh outfitoch.

Andy v tomto prípade uprednostnila pohodlie a obliekla si klasické sivé tepláky APL (Athletic Propulsion Labs) v kombinácii so skráteným bielym tričkom a oversized sakom z dielní značky Anine Bing. Kabelka, ktorá má zapínanie podobné modelom Hermès, je od značky Manu Atelier a kontrastné biele slnečné okuliare sú Linda Farrow. 

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsigner
Odporúčané
Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová 3. septembra 2024 o 11:00

Karolína Mališová @karolinamalisova 

Pri Karolíne Mališovej sme zvyknutí na trochu iné, viac odvážne outfity, avšak týmto lookom z ulíc Londýna nám urobila radosť a presvedčila nás o tom, že módu nevníma len povrchne cez trendy.

Plavovláska si v rámci partnerstva s odevnou spoločnosťou H&M obliekla kúsky z kolekcie jeseň/zima 2024. Elegantný nohavicový kostým s vrchným dielom bez ramien a rukávov s jemnou štruktúrou doplnila o čierne rukavice a výrazný náhrdelník, ktorý dodal siluete luxusný punc. 

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Hana Drozdová @fashioninspobyhana 

Ak potrebuješ pomôcť uvoľneným mestským štýlom, veríme, že nájdeš inšpiráciu v outfite v podaní Hany Drozdovej, ktorá stojí za značkou Moja Moja. 

Hana vybehla do pražských ulíc v oversized košeli so štvorčekovaným vzorom v zeleno-bielo-sivej schéme a klasických svetlomodrých džínsoch v širokom strihu, ktoré doplnila o hnedý kožený opasok so zlatým detailom. Finálny vzhľad podčiarkujú výrazné doplnky v podobe zlatých náušníc, série náramkov a prsteňov, slnečných okuliarov a v neposlednom rade kabelky. 

Hana Drozdová
Zdroj: Instagram/@fashioninspobyhana

Karolína Svatošová @karolina_svatosova

Od jesenných lookov sa na chvíľu vrátime do horúceho letného obdobia vďaka sexy dovolenkovému outfitu, v ktorom nás zaujala modelka a zakladateľka kvetinárstva De Fleurs Karolína Svatošová.

Atraktívna plavovláska si na pláž obliekla len ľahké svetlomodré šaty s asymetrickým strihom a jemnou štruktúrou. Karolína sa však vyhrala s detailmi – bavia nás náušnice v tvare kvetov, zlatý náramok cez rukáv, trendy slnečné okuliare od módneho domu Celine aj klobúk spod rúk návrhára Ruslana Baginskiyeho.

Karolína Svatošová
Zdroj: Instagram/@karolina_svatosova

Michaela Procházka @wnb_mischa

Pri českej blogerke a influencerke Michaele Procházkovej sme zvyknutí na zaujímavé stylingy a nesklamala nás ani tentoraz. 

Michaela má nový účes, ktorý jej veľmi pristane, a v modeloch z novej kolekcie jeseň/zima 2024 od značky Reserved vyzerá super. Sivý nohavicový kostým so sakom spolu s bielym tričkom v skrátenom strihu, objemnou kabelkou a veľkými slnečnými okuliarmi vytvára sofistikovanú siluetu, s ktorou zaboduješ na pracovnom pohovore, prvom rande aj na drinku s priateľmi. Bonusom je, že takýto outfit si vyskladáš za férovú cenu. 

Michaela Procházka
Zdroj: Instagram/@wnb_mischa

Ivana Mentlová @ivanamentlova

Mercedes-Benz Prague Fashion Week prilákal do ulíc českej metropoly a na prehliadky domácich návrhárov množstvo fashionistov, ktorí majú svoj styling v malíčku. Dokonalým príkladom je Ivana Mentlová, ktorú obdivujeme po pracovnej stránke a zároveň milujeme jej outfity.

Úspešná návrhárka nám vyrazila dych v čiernom ženskom obleku so širokými nohavicami od značky Jacquemus, ktorý skombinovala s červenou otvorenou obuvou Celine, šperkami Bulgari, svetlohnedou kabelkou z dielne Hermès a slnečnými okuliarmi s vintage vzhľadom. Ivana by sa v tomto vzhľade nestratila ani v Paríži.

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova
Odporúčané
Vybrali sme TOP jesenné módne trendy podľa ChatGPT. Trafila sa AI do toho, čo sa bude nosiť túto sezónu? Vybrali sme TOP jesenné módne trendy podľa ChatGPT. Trafila sa AI do toho, čo sa bude nosiť túto sezónu? 19. septembra 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia