Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 11:00
Čas čítania 3:52
Richard Balog

Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová

Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@kika.durisova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY TRENDY
Uložiť Uložené

Na svoje si prídeš, či už vyhľadávaš najnovšie módne trendy, alebo preferuješ minimalizmus.

Vedomie Sloveniek a Češiek o móde, jej histórii, ale aj trendoch je každý rok lepšie, vďaka čomu môžeme vyberať najlepšie outfity z čoraz širšieho zoznamu. V auguste sme videli v uliciach množstvo zaujímavých siluet na letných vlnách, ktoré dovoľujú ženám viac voľnosti a odvahy ako vo zvyšnej časti roku. 

Pozri si TOP 10 outfitov z domáceho prostredia od influenceriek ako Kika Ďurišová, Ivana Mentlová, Petra Macková, Karolína Chomisteková alebo Alexandra Sedláčková.

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení, športe a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Toto je 8 módnych trendov, ktoré musíš zaradiť do svojich jesenných outfitov v roku 2024 Toto je 8 módnych trendov, ktoré musíš zaradiť do svojich jesenných outfitov v roku 2024 28. augusta 2024 o 11:00

Maria Dušička @maria.dusicka

Maria Dušička patrí medzi naše obľúbené domáce módne influencerky, a to najmä vďaka pôvabu a sofistikovanej ženskosti, ktorú vkladá do všetkých svojich outfitov. 

Na fotografii nižšie má oblečené veľmi ľahké, svetlozelené šaty s krátkymi rukávmi a hlbokým výstrihom z dielne značky Victoria Beckham, ktoré zladila so sériou náramkov, respektíve náušníc a malou koženou kabelkou od módneho domu Dior. Marii pristane akýkoľvek typ stylingu a rozpustené vlasy na jednu stranu nie sú výnimkou.

Maria Dušička
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka

Alexandra Sedláčková @alexsedlackova

Módnu cestu Alexandry Sedláčkovej sledujeme približne od roku 2018, kedy sme spoločne vytvorili aj rozhovor, a veľmi nás baví jej neustály progres. Zatiaľ čo v minulosti sympatická plavovláska nosila viac trendy modely oblečenia, aktuálne preferuje nadčasový minimalizmus, ktorý je nám veľmi blízky.

Perfektným príkladom je outfit nižšie. Alexandra stavila počas horúcich augustových dní na ľahkú ľanovú súpravu košele a nohavíc v čiernej farbe od vlastnej značky MADU a pohodlné flip-flop šľapky. Slnečné okuliare a kožená kabelka sú z dielní módneho domu Dior. V jednoduchosti je krása. Súhlasíš? 

Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Ivana Mentlová @ivanamentlova 

Estetika módnej návrhárky Ivany Mentlovej je jedinečná a má šťavu podobne ako jej tvorba, ktorú milujú domáce známe tváre aj zahraničné influencerky. 

Oceňujeme, že Ivana si jeden deň oblečie rozprávkové biele šaty a druhý deň už ide na kávu v ležérnom outfite ako vystrihnutom z newyorských ulíc. Aj pri tomto štýle však zostala verná svojej láske k high fashion, keď mala oblečené tmavomodré džínsy Dior s motívom Oblique z vnútornej strany, kožené flip-flop šľapky od značky The Row, kabelku z dielne Maison Alaia a slnečné okuliare Vehla. 

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Michaela Procházka @wnb_mischa 

Westernovú estetiku prináša do tohtomesačného zoznamu influencerka Michaela Procházka, ktorá má v sebe rebelského ducha a prenáša ho aj do svojich outfitov.

Michaela nás tentoraz očarila v trendy letnom outfite, ktorému dominujú svetlohnedé kovbojské čižmy zo semišu. Baví nás aj kombinácia bieleho trička s atraktívnou grafickou potlačou, ktoré kúpiš v obchodoch značky Reserved, s krátkou sukňou a slnečnými okuliarmi vo vintage štýle. Väčšina žien by určite nepohrdla ani ikonickou koženou kabelkou Chanel.

Michaela Procházka
Zdroj: Instagram/@wnb_mischa

Lucie Mašlonková @maslonkovaa.l

Ak ti je blízka športovo-streetwearová estetika, potom sa ti bude páčiť outfit v podaní Lucie Mašlonkovej, ktorú môžeš poznať z YouTube.

Plavovláska nás už niekoľkokrát presvedčila o tom, že má blízko k móde a obliekaniu, pričom má cit pre fresh mestské kombinácie ako na fotografii nižšie. Oversized tričko s nápisom od návrhára Jana Černého zladila s krátkou plisovanou sukňou zo Zary, teniskami New Balance 9060 v minimalistickej sivo-bielej schéme, ktoré kúpiš v online obchode Footshop a kabelkou so známym monogramom Louis Vuitton. Oválne slnečné okuliare sú Prada. 

Lucie Mašlonková
Zdroj: Instagram/@maslonkovaa.l
Odporúčané
Vybrali sme TOP 10 hranatých hodiniek od prémiových značiek. Atraktívne modely Hermès či Cartier kúpiš aj za férové ceny Vybrali sme TOP 10 hranatých hodiniek od prémiových značiek. Atraktívne modely Hermès či Cartier kúpiš aj za férové ceny 21. augusta 2024 o 11:00
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia