Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová

Karolína Chomisteková @karolinachomistek

Slovami chvály nemôžeme prestať šetriť ani pri pohľade na outfit v podaní Karolíny Chomistekovej, ktorá vyrazila do ulíc Londýna v tomto športovom vzhľade s puncom luxusu a vyzerala perfektne.

Bývalá kráľovná krásy v súťaži Miss Slovensko zladila krátky biely kardigán a sexy šortky od značky Varley s malou kabelkou na retiazke z dielní módneho domu Chanel a neprehliadnuteľnými bielymi slnečnými okuliarmi. Sladkú bodku dodali jemné šperky, a to či už náhrdelník, náramky alebo náušnice. 

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Katarína Očovanová @katarinaocovanova

Na vlnách najnovších trendov a motorkárskej estetiky postavila svoj outfit influencerka Katarína Očovanová, ktorá žije na cestách medzi Slovenskom, Českom a Poľskom, kde hráva futbal jej priateľ.

Na fotografii nižšie má účastníčka súťaže Miss Slovensko, s ktorou sme pripravili počas leta aj rozhovor, oblečenú cool motorkársku bundu s nápismi, biele tielko, cez ktoré má trendy korzet, pohodlné čierne nohavice s rozparkami, slnečné okuliare vo vintage štýle a nádherné tenisky s logom Chanel. Chyby by sme hľadali zbytočne, outfit funguje ako celok dokonale. 

Katarína Očovanová
Zdroj: Instagram/@katarinaocovanova

Kristína Ďurišová @kika.durisova 

Kika Ďurišová presne vie, v čom vyzerá dobre, a využíva to vo svoj prospech pri každej príležitosti. Populárna influencerka nás o tom presvedčila hneď niekoľkými outfitmi aj počas dovolenky v Grécku, spomedzi ktorých sme vybrali tento sofistikovaný, ale stále veľmi sexy vzhľad. 

Kombinácia dlhých saténových šiat bez rukávov v svetlomodrom odtieni, ktoré obopínajú postavu, s trblietavými šperkami okolo krku aj na ruke a kontrastnou zelenou kabelkou s ikonickým motívom značky Goyard nás baví. Jeden z najlepších outfitov Kiky Ďurišovej, ktorý sme videli. 

Kristína Ďurišová
Zdroj: Instagram/@kika.durisova

Andy Csinger @andicsinger

Dokonalý letný vibe má aj tento outfit v podaní Andy Csinger, ktorá si leto užíva na trase Taliansko – Grécko, odkiaľ nám posiela jednu podarenú siluetu za druhou.

Na fotografii nižšie môžeš vidieť sympatickú tmavovlásku oblečenú v ľahkom, krátkom overale v svetlomodrom odtieni z dielní Sézane, ktorý zdobí opasok. Zvyšnú časť outfitu tvorí viacero náramkov na rukách, náhrdelník, náušnice, kontrastné biele slnečné okuliare s podpisom značky Linda Farrow, elegantná obuv na podpätkoch s otvorenou pätou a maxi veľká kabelka v tmavohnedom vyhotovení, ktorá je tiež od značky Sézane.

Takto si predstavujeme dovolenkový look, ktorý ti budú všetci závidieť. 

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Petra Macková @pepamack

Záver tohtomesačného zoznamu najlepších outfitov venujeme Petre Mackovej, ktorá je pre nás každodennou módnou inšpiráciou už niekoľko rokov. 

Bratislavčanka, ktorá žije v Austrálii a už dlhší čas je na hranici 1 milióna sledovateľov na Instagrame, nás v auguste zaujala v tejto letnej mestskej siluete v duchu minimalistickej estetiky. Avšak, Petra jej pridala dávku sexepílu vďaka rozopnutej košeli.

Džínsy vo voľnom strihu sú od značky Ksubi, zatiaľ čo opasok je z dielní AYR, obuv Senso a veľká nákupná kabelka Dior sa pýši charakteristickým motívom Oblique. Vyšla by si takto oblečená do ulíc na Slovensku? 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack
Anketa:
Ktorá zo žien predviedla v auguste najlepší outfit? 
Maria Dušička
Alexandra Sedláčková
Ivana Mentlová
Michaela Procházka
Lucie Mašlonková
Karolína Chomisteková
Katarína Očovanová
Kristína Ďurišová
Andy Csinger
Petra Macková
Maria Dušička
15 %
Alexandra Sedláčková
0 %
Ivana Mentlová
3 %
Michaela Procházka
5 %
Lucie Mašlonková
8 %
Karolína Chomisteková
10 %
Katarína Očovanová
8 %
Kristína Ďurišová
35 %
Andy Csinger
10 %
Petra Macková
8 %
Odporúčané
Skort, jorts aj boxerky. Toto je TOP 5 štýlov ženských šortiek, v ktorých zažiariš v uliciach aj na dovolenke Skort, jorts aj boxerky. Toto je TOP 5 štýlov ženských šortiek, v ktorých zažiariš v uliciach aj na dovolenke 23. júla 2024 o 11:00
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia