Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 22. októbra 2024 o 11:00
Čas čítania 4:10
Richard Balog

Vybrali sme najlepšie mužské svetre pre každý rozpočet. Objav cool kúsky od značiek COS či Arket aj high-end chuťovku Stone Island

Vybrali sme najlepšie mužské svetre pre každý rozpočet. Objav cool kúsky od značiek COS či Arket aj high-end chuťovku Stone Island
Zdroj: Mytheresa, Zara
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Nezáleží na tom, či si pripravený minúť 30 eur alebo polovicu priemernej mzdy. Pomôžeme ti so správnym rozhodnutím.

Skvelý sveter je oveľa viac ako len základný kúsok v šatníku – ide o mimoriadne dôležitý prvok pri vrstvení počas jesennej a zimnej sezóny. Najlepšie štýly sú vyrobené z kvalitných a mäkkých materiálov, majú správnu gramáž, dobrý strih, sú funkčné, univerzálne a štýlové za každých okolností.

Pozri si TOP mužské svetre od cenovo dostupných značiek ako H&M, COS či Arket, ale aj high end modely z dielní Filippa K, Stone Island alebo Loewe. Veríme, že na svoje si príde každý.

V dnešnom zozname nenájdeš kúsky s podpisom luxusných talianskych značiek typu Loro Piana, Brunello Cucinelli, Brioni, alebo Federico Curradi, a to kvôli astronomickým cenám. 

Ak ťa bavia články o módnych trendoch, limitovaných teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Takto sa obliekajú slovenské a české hviezdy: Elegantný NobodyListen, sexi Bé Hà Nguyen či Dalyb v hokejovom drese Takto sa obliekajú slovenské a české hviezdy: Elegantný NobodyListen, sexi Bé Hà Nguyen či Dalyb v hokejovom drese 17. októbra 2024 o 11:00

H&M Soft Knit Sweater 29,99 €

Nadčasová voľba za skvelú cenu. Takto by sme v stručnosti opísali sveter s okrúhlym výstrihom z jemného úpletu v krémovom odtieni z dielní spoločnosti H&M. Je vyrobený zo zmesi polyesteru, polyamidu, akrylu, vlny a elastanu, vďaka čomu je mäkký na dotyk. Ak preferuješ tmavšie vyhotovenia, k dispozícii je tiež v tmavočervenej burgundy a béžovej verzii

H&M
Zdroj: H&M

Zara Structured Sweater 39,95 €

V redakcii milujeme modré svetre a jeden perfektný nájdeš aj v ponuke značky Zara. Výrazný model má zaujímavú úpletovú štruktúru, okrúhly výstrih a rebrované lemovanie. Je vyrobený zo zmesi akrylu (77 %) a vlny (23 %), vďaka čomu je príjemný na dotyk a zároveň ti poskytne dostatočnú tepelnú ochranu v chladnom počasí.

Zara
Zdroj: Zara

Zara Wool Sweater 59,95 €

Medzi sezónnymi novinkami v Zare nás oslovil aj ďalší sveter – v tomto prípade ide o model zo 100 % vlny s osmičkovým vzorom, okrúhlym výstrihom a rebrovanými lemami v svetloružovej farbe. Napriek tomu, že je na prvý pohľad neprehliadnuteľný, predstavuje ľahko zladiteľnú voľbu v každodennom živote. Vlnený sveter za 60 eur považujeme za veľmi lákavú ponuku. 

Zara
Zdroj: Zara

COS Brushed-Wool V-Neck Cardigan 99 €

Ak hľadáš kvalitné pleteniny, určite by si nemal zabudnúť skontrolovať ponuku značky COS, v ktorej nájdeš niekoľko výborných svetrov. Tento zelený kardigán je perfektným príkladom. Je vyrobený z vlny, ktorá má 60 % podiel, polyamidu, jačieho vlákna a elastanu. Ide o dobrú voľbu k elegantným siluetám, vďaka ktorej získaš premyslený vzhľad. 

COS
Zdroj: COS

COS Twisted-Yarn Wool Polo Jumper 99 €

V šatníku by sme prijali tiež tento polosveter v sivom odtieni zo zmesi vlny a organickej bavlny, ktorá je prepletaná a vytvára moderný dvojfarebný povrch so štruktúrou. Sveter s polovičnou légou a dvojicou gombíkov má ležérny strih a môžeš ho nosiť samostatne alebo navrstvený na tričku, ako na fotografii nižšie.

Krok vedľa neurobíš ani tmavomodrou verziou za rovnakú cenu. 

COS
Zdroj: COS

The Frankie Shop Tyler Half-Zip Hoodie 125 €

Ak si mikinový typ (podobne ako my), určite oceníš úpletový sveter s kapucňou od značky The Frankie Shop, ktorý môže byť tvoj za 125 eur. Tento univerzálny sivý kúsok má rovný strih, 1/4 zapínanie na zips a je vyrobený zo zmesi polyesteru, akrylu a elastanu.

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Arket Nativa Wool Zip Cardigan 149 €

Plný počet bodov dávame vo virtuálnom hodnotení aj tomuto tmavohnedému kardigánu s vysokým golierom a zapínaním na zips z dielní Arket. Dizajnérsky tím populárnej švédskej značky stavil na certifikovanú 100 % vlnu NativaRegen™, ktorá je mimoriadne mäkká a príjemná na dotyk. Pri dobrom zaobchádzaní a šetrnej údržbe ti vydrží celý život. 

Arket
Zdroj: Arket

Massimo Dutti Half-Zip Cashmere-Blend Sweater 249 €

Zárukou výnimočnej kvality sú tiež produkty Massimo Dutti, ktoré nájdeš aj v obchodoch v Bratislave. Ak máš rád elegantný štýl, porozmýšľaj nad kúpou tohto svetra so stojačikovým golierom so zapínaním na zips z kašmírovej zmesi. K dispozícii je v tomto tmavosivom vyhotovení a v tmavomodrej úprave, ktorá je rovnako atraktívna. 

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti
Odporúčané
TOP mužské vône do sychravého počasia: Novinka od Byredo, luxusný YSL aj parfum protikladov PIGMENTARIUM TOP mužské vône do sychravého počasia: Novinka od Byredo, luxusný YSL aj parfum protikladov PIGMENTARIUM 13. októbra 2024 o 14:00
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia