Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 9. októbra 2024 o 14:51
Čas čítania 0:43
Radoslava Juračková

VIDEO: Krásne gesto Juraja Slafkovského v NHL. Pred tréningom pomáhal údržbárom s čistením ľadu

ŠPORT DRAFT NHL 2022 JURAJ SLAFKOVSKÝ KANADA MONTREAL CANADIENS NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladý Košičan pred jedným z prípravných zápasov ukázal skromnosť a pracovitosť, keď sa ochotne zapojil do práce.

Juraj Slafkovský svojím gestom ukázal, že aj napriek sláve a úspechu stojí pevne nohami na zemi. Americká novinárka na X zverejnila video, na ktorom ochotne pomáha pri úprave ľadu.

Pracovníci štadiónu pred zápasom plochu upravovali, aby bola čo najkvalitnejšia. Okrem nich sa s lopatou v ruke pohyboval po štadióne aj Slafkovský, ktorý im ochotne pomáhal. Na ľadovej ploche sa v tom čase nachádzali aj ďalší jeho spoluhráči. Tí však trénovali. Slovák bol jediný, ktorý s údržbou ochotne pomohol.

Americká novinárka, ktorá video zverejnila, vyzdvihla jeho skromnosť a kvality. „Juraj Slafkovský - jednotka draftu 2022, strelec 20 gólov v druhej sezóne a člen ice crew v Complexe Sportif CN v Brossard,“ vtipne poznamenala.

Odporúčané
Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty 9. októbra 2024 o 8:05

Slafkovský krátko pred úvodom novej sezóny v Kanade kritizoval Slovenský zväz ľadového hokeja. Priznal, že v ňom vládne rodinkárstvo. Zároveň prezradil, že sa mu v Kanade žije lepšie a užíva si, keď ho ľudia nespoznávajú na každom kroku.

Domov
Zdieľať
Diskusia