Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 9. októbra 2024 o 20:16
Čas čítania 0:34
Magdalena Trajerová

Converse predstavuje novú limitovanú edíciu. Značka sa spojila s Tylerom, The Creatorom

Converse predstavuje novú limitovanú edíciu. Značka sa spojila s Tylerom, The Creatorom
MÓDA MÓDA TYLER, THE CREATOR
Uložiť Uložené

Converse predstavuje novú limitovanú kolekciu tenisiek GOLF le FLEUR. Značka opäť spojila sily s americkým raperom a módnym guru Tylerom, The Creatorom.

GOLF le FLEUR vznikla ako podznačka v spolupráci Converse a značky Tyler's Golf Wang. Tieto dve módne ikony spojili svoje sily už v minulosti a teraz prichádzajú s novou kolekciou. Tá sa vyznačuje minimalistickým dizajnom a pastelovými farbami.

Každý model má na sebe jemný motív psa Darryla, ktorý je maskotom značky GOLF le FLEUR. Podrážka navyše ukrýva výraznú grafiku siluety čiernej postavy.

Nové tenisky Darryl Chuck 70 si môžeš kúpiť v piatich pastelových farbách charakteristických pre značku Golf Wang – fialovej, zelenej, žltej, hnedej a modrej. Šnúrky sú k dispozícii v klasickej bielej farbe alebo vo farbe tenisiek. Ide o typické nízke tenisky, ktoré si predstavíš, keď sa povie „konversky“.

Converse tyler the creator golf le FLEURConverse tyler the creator golf le FLEURConverse tyler the creator golf le FLEURConverse tyler the creator golf le FLEUR
Zobraziť galériu
(6)

GOLF le FLEUR boli prvýkrát predstavené na výstave Golf Wang v roku 2016. Značka uviedla na trh svoju prvú kolekciu v roku 2017. Prvým vydaným dizajnom bola obuv Converse One Star v svetlomodrej farbe s názvom Clearwater.

Domov
Zdieľať
Diskusia