Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
dnes 7. októbra 2024 o 9:28
Čas čítania 0:29
Jela Vážanová

V Bratislave je otvorený nový podnik pre milovníkov matche. Okrem klasických drinkov tu nájdeš alko cocktaily či matchovú nátierku

GASTRO BRATISLAVA ČAJ GASTRO BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Na Drevenej ulici pri Obchodnej nájdeš nový matcha podnik.

Matcha je zelený čaj z Japonska, ktorý si vďaka svojim blahodarným účinkom a charakteristickej chuti rýchlo získal obľubu medzi milovníkmi čajov a kávy. Dôkazom toho je aj to, že matcha je nielen súčasťou takmer každej kaviarenskej ponuky, ale už vznikajú aj špeciálne podniky zamerané na tento zelený nápoj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MATCHIAREŇ (@matchiaren.bratislava)

Matchiareň je nový podnik, ktorý sa nachádza neďaleko zastávky Poštová na Drevenej 10 v Bratislave. V menu nájdeš rôzne verzie matcha latte s príchuťou classic, pistácie, bielej čokolády a mnoho ďalších. Ochutnať môžeš aj iced matcha fizz, dirty matchu či matcha čaj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MATCHIAREŇ (@matchiaren.bratislava)

Podnik je pripravený na nočný život aj kaviarenské povalačstvo. Ponúka totiž alkoholické matcha cocktaily, chlebíky s rôznymi nátierkami a výberovú kávu.

Domov
Zdieľať
Diskusia