Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
dnes 8. októbra 2024 o 17:00
Čas čítania 5:18
Richard Balog

Toto sú TOP kolekcie na jeseň a zimu. Pozri si kúsky s podpisom značiek A Bathing Ape, C.P. Company, MISBHV či The North Face

Toto sú TOP kolekcie na jeseň a zimu. Pozri si kúsky s podpisom značiek A Bathing Ape, C.P. Company, MISBHV či The North Face
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

V online obchode Footshop nájdeš všetko, čo potrebuješ k fresh outfitu.

Online obchod Footshop je plný horúcich noviniek zo sveta streetwearu, high fashion aj outdoorovej módy, po ktorých sa oplatí siahnuť.

Produkty s podpisom populárnych značiek ako A Bathing Ape, Adidas Originals, Carhartt WIP, C.P. Company, Rick Owens DRKSDHW alebo The North Face si nás získali na prvý pohľad a veríme, že rovnako to bude aj v tvojom prípade. Takto vyzerajú TOP sezónne kolekcie, ktoré budeme nosiť celú jeseň a zimu. 

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? 2. októbra 2024 o 9:00

A Bathing Ape

Značka A Bathing Ape alebo v skrátenej verzii BAPE, ktorú založili v roku 1993 návrhári NIGO a Jun Takahaši, patrí medzi ikony streetwearovej módy a vďaka online obchodu Footshop môžeš vlastniť produkty s logom opice za najlepšie ceny na trhu. 

V rámci novej sezónnej kolekcie nájdeš v ponuke A Bathing Ape množstvo tričiek s výraznými grafickými motívmi, bejzbalové dresy, čiapky a šály, ale aj charakteristické mikiny, slnečné okuliare a iné doplnky. Nižšie nájdeš náš list najzaujímavejších štýlov. 

A Bathing Ape, BAPEA Bathing Ape, BAPEA Bathing Ape, BAPEA Bathing Ape, BAPE
Zobraziť galériu
(5)
  • A Bathing Ape Logo Knit Hat 89 €
  • A Bathing Ape Tie Dye Ape Head T-Shirt 99 €
  • A Bathing Ape Worn Out College Cap 135 €
  • A Bathing Ape Marbling Camo Logo Layared Longsleeve T-Shirt 179 € 
  • A Bathing Ape Shark Hoodie 359 €
Pozri si celú ponuku značky A Bathing Ape

A-COLD-WALL*

Je skvelé, že prémiové fashion brandy, ktoré sme v minulosti nakupovali len zo zahraničných obchodov, sú v súčasnosti dostupné aj u nás. Okrem BAPE máme na mysli napríklad dielo návrhára Samuela Rossa s názvom A-COLD-WALL*.

Umelecký projekt ACW vznikol v roku 2015 a vyznačuje sa futuristickými techwear štýlmi vo vysokej kvalite, ktoré sú vyrobené v limitovaných počtoch. Ross v kolekcii na tohtoročnú jeseň a zimu predstavil sériu rôznych typov búnd, luxusných tričiek, pletenín, heavyweight mikín či doplnkov, ktoré budeš milovať.

A-COLD-WALL*A-COLD-WALL*A-COLD-WALL*A-COLD-WALL*
Zobraziť galériu
(5)
  • A-COLD-WALL* Ribbed Structure Hat 80 €
  • A-COLD-WALL* Oxidise T-Shirt 170 €
  • A-COLD-WALL* Schematic T-Shirt 190 €
  • A-COLD-WALL* Millbank Hoodie 230 €
  • A-COLD-WALL* Saturate High Neck Knit 590 €
Pozri si celú ponuku značky A-COLD-WALL*

Adidas Originals 

Do pozornosti dávame aj mužské a ženské modely z kolekcie jeseň/zima 2024 s logom Adidas Originals, a to vrátane zvučných spoluprác.

Nemecká odevná spoločnosť s charakteristickými tromi prúžkami vo svojom dizajnovom podpise dlhodobo dominuje na trhu so športovou módou, obuvou a doplnkami z jednoduchého dôvodu. Ponúka osvedčenú kvalitu, spoľahlivé materiály a inovácie, ktoré sú odeté do toho najlepšieho z minulosti. 

Adidas OriginalsAdidas OriginalsAdidas OriginalsAdidas Originals
Zobraziť galériu
(5)
  • Adidas Originals Premium Essentials T-Shirt 38 €
  • Adidas Originals Club Gilet 120 €
  • Adidas Originals Pleather Bomber Jacket 250 €
  • Adidas Originals Premium Puffer Jacket 300 €
  • Adidas Originals Alaska 1/2 Zip Pullover x Fear of God Athletics 330 €
Pozri si celú ponuku značky Adidas Originals

Carhartt WIP 

Carhartt WIP – streetwearová značka, ktorá vychádza z klasických pracovných odevov. Značka kombinuje autentickú adaptáciu robustných amerických archetypov so surovými štýlmi rôznych subkultúr a modernými strihmi, ktoré perfektne doplnia tvoj šatník.

Medzi fresh novinkami na sezónu jeseň/zima 2024 nájdeš kvalitné nohavice, odolné vrchné vrstvy, tričká s grafickými motívmi, bavlnené čiapky, ale tiež hrubé mikiny a pleteniny. 

Carhartt WIPCarhartt WIPCarhartt WIPCarhartt WIP
Zobraziť galériu
(5)
  • Carhartt WIP Coordinate 02 Unisex T-Shirt 49 €
  • Carhartt WIP Basics Script Longsleeve Unisex T-Shirt 69 €
  • Carhartt WIP Bolan Sweatpants 99 €
  • Carhartt WIP University Unisex Hoodie 119 €
  • Carhartt WIP OG Active Unisex Jacket 229 €
Pozri si celú ponuku značky Carhartt WIP

C.P. Company

Priestor dávame aj novej sezónnej ponuke od talianskej odevnej spoločnosti C.P. Company, ktorú založil Massimo Osti (rovnako zakladateľ značky Stone Island, pozn. redakcie) v roku 1971, a ponúka cool produkty. 

Všetky kúsky s logom C.P. Company sa vyznačujú spojením kvalitných materiálov, športového, respektíve vojenského štýlu a prémiového spracovania, vďaka čomu ti budú robiť radosť roky. Medzi novinkami sú minimalistické čiapky, vlnené svetre, odolné bundy, tričká či tašky na každý deň.

C.P. CompanyC.P. CompanyC.P. CompanyC.P. Company
Zobraziť galériu
(5)
  • C.P. Company Fleece Knit Beanie 110 €
  • C.P. Company Knit Badge Cap 130 €
  • C.P. Company Lambswool Knit Crewneck 280 €
  • C.P. Company Flatt Nylon Loose Utility Pants 295 €
  • C.P. Company Chrome-R Body Zipppers Padded Jacket 580 €
Pozri si celú ponuku značky C.P. Company
Odporúčané
Čo si obliecť do sychravej jesene? Vybrali sme TOP štýly vrchných vrstiev pre mužov Čo si obliecť do sychravej jesene? Vybrali sme TOP štýly vrchných vrstiev pre mužov 17. septembra 2024 o 10:00

FTSHP

Footshop nie je len obchod s obľúbenými módnymi značkami, ale tiež kreatívny tím, ktorý tvorí vlastné štýly oblečenia a doplnkov. 

Značka FTSHP sa za posledné roky formovala a jej vzhľad v podobe vlastných produktov zďaleka nie je konečný. Pod týmto labelom sú k dispozícii pohodlné a kvalitné veci, ktorí ti spríjemnia každodenný život, alebo spravia radosť niekomu blízkemu. Tím Footshop sa pri tvorbe vždy drží troch zásad, ktorými sú poctivá výroba, kreativita a inovácia, o čom sa presvedčíš pri pohľade na novinky s podpisom FTSHP.

FTSHPFTSHPFTSHPFTSHP
Zobraziť galériu
(5)
Pozri si celú ponuku značky FTSHP

Heliot Emil 

Značku Heliot Emil založili bratia Julius Juul a Victor Juul, ktorí pochádzajú z Kodane. Dizajnový podpis dánskeho brandu, ktorý viackrát spôsobil rozruch na týždňoch módy, je známy rebelským, avantgardným štýlom, čiernou farbou a nekonečnou kreativitou. 

Tieto aspekty sú blízke nielen ľuďom vo Footshope, ale aj nám v redakcii, a preto sme do dnešného článku vybrali novinky s logom Heliot Emil. Ak hľadáš kvalitnú bundu, neopozerané strihy mikín, tričká s tajomnými grafickými motívmi či cool doplnky, potom si prídeš na svoje. 

Heliot EmilHeliot EmilHeliot EmilHeliot Emil
Zobraziť galériu
(5)
  • Heliot Emil Etheria Longsleeve Top 295 €
  • Heliot Emil Formation Crewneck 300 € 
  • Heliot Emil Apical Bag 350 € 
  • Heliot Emil Convex Distressed Knit Unisex Sweater 450 €
  • Heliot Emil Windbreaker Jacket 450 €
Pozri si celú ponuku značky Heliot Emil

MISBHV

Poľská streetwearová značka MISBHV patrí medzi najobľúbenejšie v portfóliu online obchodu Footshop, ktorú musíš vyskúšať. Prvé produkty s logom, respektíve s monogramom MISBHV, predstavila zakladateľka Natalia Maczek pred deviatimi rokmi a v súčasnosti ich nájdeš na pultoch predajní nielen v Európe, ale aj USA či Ázii.

Medzi klientmi značky sú mnohé celebrity a v prípade, že miluješ streetwear a potrpíš si na TOP kvalitu, modely oblečenia, doplnkov či obuvi MISBHV sú skvelou voľbou pre tvoj šatník. Na svoje si v tomto prípade muži aj ženy.

MISBHVMISBHVMISBHVMISBHV
Zobraziť galériu
(5)
  • MISBHV Pleated Rib Beanie 110 €
  • MISBHV Camo Community Unisex T-Shirt 150 € 
  • MISBHV My Bear Unisex T-Shirt 160 €
  • MISBHV Monument Valley Hoodie 340 €
  • MISBHV Vintage Community Zipped Hoodie 390 €
Pozri si celú ponuku značky MISBHV

Rick Owens DRKSHDW 

Uznávaný návrhár Rick Owens je často označovaný ako princ temnoty, a to vďaka avantgardným štýlom, ktoré predstavuje pod rovnomenným módnym domom aj líniou Rick Owens DRKSHDW (Dark Shadow, pozn. redakcie). 

Značka sľubuje absolútnu jedinečnosť a Owensov charakteristický dizajnový podpis za nižšiu cenu pri zachovaní nadštandardnej kvality všetkých produktov. Nová sezónna kolekcia je pre nás dokonalou kombináciou high fashion a každodenných nárokov na pohodlie a dobrý strih. Poteš sa kúskom z dielne módnej legendy, ktorý ti pochváli každý, kto má prehľad.

Rick Owens DRKSHDWRick Owens DRKSHDWRick Owens DRKSHDWRick Owens DRKDSHDW
Zobraziť galériu
(5)
  • Rick Owens DRKSHDW Embroidered Denim Baseball Cap 230 €
  • Rick Owens DRKSHDW Level T-Shirt 245 € 
  • Rick Owens DRKSHDW Knit Edfu T-Shirt 300 €
  • Rick Owens DRKSHDW Knit Oversized Sweatshirt 405 €
  • Rick Owens DRKSHDW Hustler Knit Hoodie 425 €
Pozri si celú ponuku značky Rick Owens DRKSHDW

The North Face

Záver zoznamu venujeme spoločnosti The North Face, ktorá je na trhu od roku 1966, je pomenovaná podľa najzradnejšej strany Mount Everestu a ponúka komplexnú výbavu pre všetky druhy outdoorových dobrodružstiev, v ktorej sa nestratíš ani v uliciach svetových metropol. 

Motto renomovanej značky so sídlom v San Franciscu je „Never Stop Exploring“, čo odzrkadľuje aj posledná kolekcia plná  odolných vrchných vrstiev, mikín, tričiek a zimných čiapok.

The North FaceThe North Face, Yinka IloriThe North FaceThe North Face
Zobraziť galériu
(5)
  • The North Face Box Logo Cuffed Beanie 31,95 €
  • The North Face Box Graphic T-Shirt x Yinka Ilori 60 €
  • The North Face Zumu Oversized Hoodie 90 € 
  • The North Face Cropped Saikuru Jacket 210 €
  • The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket 350 € 
Pozri si celú ponuku značky The North Face
Odporúčané
Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet 11. septembra 2024 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia