Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Čítaš článok:
10 filmov, ktoré môžeš pozerať dokola a nikdy ťa neomrzia. Nájdeš tu svojich favoritov?

Harry Potter

Harry Potter, či už v knihách, filmoch alebo čoskoro v televíznom seriáli, je azda jedným z najväčších symbolov popkultúry. Malý čarodejník sa zapísal do sŕdc mnohých divákov a diváčok. Tento fantasy príbeh sa nejakým spôsobom dotkol snáď každého z nás. Navyše sa začala jeseň, takže je ideálny čas na to, aby sme sa k celej sérii opäť vrátili.

Harry Potter
Harry Potter Zdroj: Warner Bros.

Láska nebeská

A teraz niečo romantické. Opäť absolútne kultový film, bez ktorého si nevieme predstaviť Vianoce. Spája príbehy postáv, prináša láskavosť a hlavne prehlbuje vzťahy. Bez lásky to nejde, čo si ľudia veľmi často uvedomujú práve v čase Vianoc, keď každý chce mať pri sebe niekoho blízkeho.

Láska Nebeská
Zdroj: Universal Pictures

Shrek

Legendárny animovaný film, v ktorom odvážny Shrek hľadá so svojím priateľom oslíkom krásnu a divokú princeznú Fionu. Film sa stal okamžite klasikou a získal si všeobecné uznanie pre svoj humor, dabing a prevratné poňatie rozprávkových motívov. Hoci animácia z dnešného pohľadu dosť zostarla, hlášky nie, čo je jeden z dôvodov, prečo sa k nej všetci stále radi vraciame.

Shrek 5
Zdroj: Illumination Studios

Titanic

Pravdepodobne najromantickejší film všetkých čias obsadzuje Leonarda DiCapria a Kate Winslet v hlavných úlohách tohto 11 Oscarmi oceneného trháku. Ak si chceš naozaj poplakať, toto je tá správna voľba. Príbehu dodáva autenticitu aj fakt, že udalosti zachytené vo filme sa skutočne stali. V apríli 1912 vyplávala luxusná zaoceánska loď Titanic z Anglicka na svoju prvú a, žiaľ, poslednú plavbu. V ľadových vodách Atlantiku sa skončilo množstvo životov a osudov. Medzi nimi bola aj láska, ktorá nikdy nedostala svoju šancu.

titanic
Zdroj: Paramount Pictures and Twentieth Century Fox/ Titanic
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Späť
Zdieľať
Diskusia