Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Čítaš poslednú stranu článku:
10 filmov, ktoré môžeš pozerať dokola a nikdy ťa neomrzia. Nájdeš tu svojich favoritov?

Pulp Fiction

Najkultovejší kultový film 90. rokov, ktorý režíroval Quentin Tarantino zaznamenáva životy dvoch mafiánskych zabijakov, boxera, gangstra a jeho ženy a dvojice lupičov, ktoré sa prelínajú v štyroch príbehoch násilia a vykúpenia. Vo filme hrajú Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis a ďalší.

pulp fiction
Zdroj: Miramax Films

Pretty Woman

Bohatý podnikateľ Edward si najme prostitútku Vivian, aby ho sprevádzala na niekoľkých spoločenských podujatiach. Problémy nastanú, keď sa do seba dvojica zamiluje a usiluje sa preklenúť priepasť medzi svojimi úplne odlišnými svetmi. Julia Roberts a Richard Gere sa vďaka tomuto filmu stali jedným z najikonickejších filmových párov.

pretty woman
Zdroj: Touchstone Pictures

Dobyvatelia stratenej archy

Odvážny archeológ sa vydáva na napínavú výpravu s cieľom nájsť biblickú archu zmluvy skôr, než padne do rúk bezohľadných nacistov. Tento akčný dobrodružný film z roku 1981 v réžii Stevena Spielberga a s Harrisonom Fordom v hlavnej úlohe upevnil svoj status klasiky modernej kinematografie a dal podnet na vznik vlastnej filmovej série.

Indiana Jones and the Last Crusade.
Indiana Jones and the Last Crusade. Zdroj: Paramount Pictures
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Späť
Zdieľať
Diskusia