Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2024 o 16:13
Čas čítania 1:05
Jela Vážanová

Český youtuber Aik Murczechy zverejnil znepokojujúce video. Fanúšikovia sa obávajú, že si pre Johanku siahne na život

OSOBNOSTI ČESKÁ REPUBLIKA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Aik vystrašil svojich fanúšikov. Video, v ktorom znel, akoby sa lúčil, síce krátko po vydaní zmizlo, no záznam z neho niektorí stihli reuploadnúť.

Český youtuber Aik Murczechy zverejnil v nedeľu večer na svojom kanáli veľmi znepokojivé video. Spomínal v ňom svoju bývalú priateľku Johanku Čunkovú a psychické problémy, čím vystrašil svojich fanúšikov. Vo videu totiž povedal, že bude posledné.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aik Murczechy (@aikmurczechy)

Aik a Johanka boli kedysi veľmi populárny youtuberský pár. Počas svojho vzťahu sa spolu presťahovali do Austrálie, kým sa pred dvomi rokmi nerozišli. Aik sa následne vrátil späť do Čiech. Podľa spomínaného videa sa však cez rozchod stále nepreniesol. 

Video znepokojilo jeho fanúšikov, pretože podľa nich pôsobilo ako rozlúčka. „Zdravím vás pri svojom poslednom videu. Toto nie je úplne najlepší čas, kedy by som mal ako niečo natáčať, ale lepší čas jednoducho už, bohužiaľ, nebude,“ povedal Aik vo videu.

@zanzula900 doufám že bude v pohodě:( #aik #aikajohanka #staysafe #staystrong #besafe #fyp #foryou ♬ původní zvuk - Zanzula900

Tento znepokojivý obsah už na jeho Youtube kanáli nenájdeš. Nie je jasné, či ho zmazal on alebo Čunková. Podľa portálu Antiyoutuber.cz však vieme, že Aik vo videu opisoval svoje psychické problémy a traumu z detstva. Rozpovedal sa aj o svojej bývalej priateľke, ktorá mu podľa jeho slov ublížila. „A v tej chvíli, čo všetko úplne dávalo zmysel, ty urobíš toto,“ povedal.

Odporúčané
Vysvetľujeme kauzu Mr. Beast: Najsledovanejší youtuber sveta čelí početným obvineniam z veľkých podvodov či dokonca týrania Vysvetľujeme kauzu Mr. Beast: Najsledovanejší youtuber sveta čelí početným obvineniam z veľkých podvodov či dokonca týrania 14. augusta 2024 o 16:30

Najväčšie obavy však vzbudil záver videa, kde tvrdil, že keď sa Johanka vráti z Austrálie do Prahy, on tam už nebude. „Tak ja ti to veľmi jednoducho zjednoduším. Ja už tu totiž nebudem.“  Následne poďakoval fanúšikom za to, že celé tie roky boli s ním. Na druhý deň si však fanúšici vydýchli. Na Instagrame oznámil, že je v poriadku. Mnohí z nich totiž v komentároch tvrdili, že kvôli znepokojujúcemu videu kontaktovali políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia