Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2024 o 9:20
Čas čítania 0:36
Jela Vážanová

Do Love Island vily prišiel známy slovenský content creator. Pri svojom príchode nešťastne spadol zo schodov

FILMY A SERIÁLY ADAM ŠTRBA LOVE ISLAND
Uložiť Uložené

Reality šou Love Island je plná nečakaných momentov a ani dnešná epizóda nebola výnimkou.

Do vily pribudli ďalší bombshells – charizmatický Čech Alda a content creator Adam Štrba, ktorého diváci poznajú aj ako redaktora z  Telerána. Adamov príchod však neprebehol celkom hladko – hneď pri vstupe sa pošmykol na schodoch a spadol.

Štrba sa stal známym najmä vďaka svojim vtipným videám na TikToku, kde má už vyše 100-tisíc sledovateľov. Okrem Markízy ho môžeš poznať aj z vlogov Oskara Baramiho či zo zápasu Fight Night Challenge 5, v ktorom sa postavil proti Flexkingovi.

Adam Štrba
Zdroj: Markíza

Svoj nekonečný zmysel pre humor teraz priniesol do vily v reality šou Love Island. Náladu mu nepokazilo, ani keď sa pri svojom veľkolepom príchode šmykol zo schodov. Neváhal ani so zoznamovaním a hneď oslovil dievčatá, ktoré upútali jeho pozornosť.

Podľa vlastných slov mal už množstvo krátkodobých známostí, no zatiaľ sa mu nepodarilo vytvoriť si vážny a trvalý vzťah. Od účasti v Love Islande očakáva zásadnú životnú zmenu a verí, že tam nájde svoju pravú lásku.

Späť
Zdieľať
Diskusia