Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2024 o 11:49
Čas čítania 0:49
Ondřej Mrázek

Z ukážky nového hororu ti bude behať mráz po chrbte. Po Neviditeľnom mužovi sa do kín vracia ďalší legendárny monster film

Z ukážky nového hororu ti bude behať mráz po chrbte. Po Neviditeľnom mužovi sa do kín vracia ďalší legendárny monster film
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po skvelom horore Neviditeľný sa režisér Leigh Whannell vracia s novým filmom. Pod hlavičkou spoločnosti Blumhouse privádza na plátno ďalšie slávne monštrum vo filme Wolf Man.

V časoch najväčšej slávy Marvelu sa Universal vtipne pokúsil napodobniť úspech prepojených vesmírov ohlásením svojho "temného vesmíru". Ten mal zahŕňať všetky legendárne monštrá z histórie filmového plátna, ako napríklad Jekyll a pán Hyde. Tieto plány však vzali za svoje po neúspechu prvého filmu z tejto série, keď Múmia s Tomom Cruisom v hlavnej úlohe stroskotala v kinách a zvyšných filmov ako Frankensteinova nevesta, Stvorenie z Čiernej lagúny a ďalšie (navyše s hviezdnym obsadením, ktoré zahŕňalo Angelinu Jolie, Johnnyho Deppa a ďalších) sme sa už nedočkali.

Našťastie existuje nezávislé hororové štúdio Blumhouse, ktoré sa konečne podujalo na "monsterverse" po svojom a úspešne ho naštartovalo vynikajúcim hororovým thrillerom Neviditeľný. A teraz sa jeho režisér Leigh Whannell vracia s ďalším filmom, Vlčí muž.

Podľa oficiálnej synopsy je Wolf Man, alebo Vlčí muž, krvilačná reimaginácia klasického monster filmu, ktorá vás nechá napäto sledovať, ako muža a jeho rodinu prenasleduje a terorizuje smrteľný predátor.

Dôležité však je, že v hlavnej úlohe sa objaví talentovaný Christopher Abbott, ktorý si rozhodne zaslúži viac pozornosti a je tak veľkým upgradom oproti Ryanovi Goslingovi, ktorý mal vo filme pôvodne hrať. Jeho manželku si potom zahrá šikovná Julia Garner zo seriálu Ozark. Ukážku si môžete pozrieť vyššie.

Film bude mať v českých kinách premiéru 16. januára 2025.

Späť
Zdieľať
Diskusia