Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2024 o 9:41
Čas čítania 0:32
Karolína Uličná

Netflix na Slovensku výrazne zvyšuje ceny. Za základné predplatné po novom zaplatíš takmer 10 eur

FILMY A SERIÁLY NETFLIX PENIAZE
Uložiť Uložené

Aj napriek nepopulárnym krokom, ktoré Netflix robí, počet predplatiteľov stále narastá.

Netflix výrazne mení cenník. Po novom si zaň poriadne priplatíš. Zvýšenie cien sa týka všetkých balíčkov – Basic, Standard aj Premium. Cena predplatného sa zvýši o takmer 2 eurá.

Neregistrovaní zákazníci nové ceny pocítia hneď od začiatku, a to už pri registrácii. Pre existujúcich predplatiteľov začne Netflix nové ceny účtovať postupne v priebehu nasledujúcich týždňov. 

Odporúčané
Na Netflixe už nájdeš 4. sériu Emily in Paris. Diely budú zverejňovať postupne Na Netflixe už nájdeš 4. sériu Emily in Paris. Diely budú zverejňovať postupne 15. augusta 2024 o 14:29

Zmeny Netflix oznámi prostredníctvom e-mailu alebo notifikácie v aplikácii. Ak si Netflix predplácaš cez mobilného operátora, informovať o zmene ťa budú aj pomocou SMS správy.

Basic – pôvodná cena 7,99 € / nová cena 9,49 €
Standard – pôvodná cena 9,99 € / nová cena 11,49 €
Premium – pôvodná cena 11,99 € / nová cena 13,99 €

Aj napriek tomu, že Netflix sa snaží zabrániť zdieľaniu hesiel medzi užívateľmi a zvyšuje ceny, zaznamenali v 2. štvrťroku 2024 nárast zisku aj počtu predplatiteľov vďaka bohatej ponuke seriálov a filmov.

Domov
Zdieľať
Diskusia