Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2024 o 13:40
Čas čítania 1:06
Jela Vážanová

VIDEO: Piata séria Stranger Things už je za rohom. Tvorcovia odhalili ukážky zo zákulisia nakrúcania

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Piata séria Stranger Things zaplavila internet. Už niekoľko hodín od zverejnenia malo video z Behind The Scenes milióny pozretí na sociálnych sieťach.

Populárny americký sci-fi horový seriál sa vracia a podľa slov samotných tvorcov môžeme očakávať, že finálna piata séria ukončí seriál vo veľkom štýle. Prvýkrát sme sa s divnou štvoricou nerdov stretli v júli 2016. A teraz, na ôsme výročie, tvorcovia a herci hrdo odhaľujú chuťovky z natáčania finálnej série. 

Vo videu môžeme vidieť známe prostredie mestečka Hawkins a štvoricu chlapcov, ktorá bola centrom pozornosti v prvej sérii. „Teším sa na scény s originál štvorkou,“ hovorí vo videu Finn Wolfhard, ktorý hrá Mikea.

Fanúšikmi okrem nadšenia zo starej zostavy pohlo aj vyjadrenie Millie Bobby Brown, v ktorom sa ohliada na začiatok seriálu. „Začala som, keď som mala 10, teraz budem mať 20 rokov,“ hovorí predstaviteľka Eleven. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ross Duffer (@rossduffer)

Okrem známych tvárí však do tímu pribudnú aj noví herci. Na obrazovke v sci-fi zasadení čoskoro uvidíš tváre ako Nell Fisher, Jake Connelly a Alex Breaux. V teaser videu sa mihla aj herečka Linda Hamilton, známa svojou rolou vo filme Terminátor. Režiséri radi odkazujú aj na popkultúru 80. rokov a často sa v sériách objavili herci, ktorí boli populárni počas tejto dekády. Koho uvidíme tentoraz?

Stranger Things
Zdroj: ATSUSHI NISHIJIMA/NETFLIX

Video z Behind The Scenes však nie je jediný teaser. Produkcia Stranger Things na platforme X, kedysi známej ako Twitter, zdieľala fotografie scenára z prvej scény. Herečka Maya Hawke, ktorá hrá Robin, v epizóde podcastu Podcrushed prispela vyjadrením, že séria dĺžkou pripomína skôr 8 filmov. 

Produkcia sa podľa Duffer Brothers blíži k polovici a predpokladaný koniec nakrúcania odhadujú na obdobie okolo Vianoc. Dátum vydania seriálu ešte nie je známy, no určite sa naň môžeš tešiť v roku 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia