Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júna 2024 o 11:03
Čas čítania 1:03
Radka Klučárová

Adela Vinczeová nevylučuje, že sa stiahne z obrazoviek. Ak sa situácia v televíziách zhorší, zostane doma so synom

OSOBNOSTI ADELA VINCZEOVÁ (BANÁŠOVÁ) SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Moderátorka reagovala na otázku, ako sa bude vyvíjať jej kariéra, ak situácia v médiách nebude priaznivá.

Úspešná moderátorka Adela Vinczeová je stálicou televíznych obrazoviek. Pravidelne sa objavuje predovšetkým v projektoch TV Markíza a verejnoprávnej televízie. Pre turbulentné obdobie v slovenských médiách však mnohých zaujíma, ako sa bude vyvíjať jej kariérna cesta.

„Ak sa situácia v televíziách nejako zásadne zhorší, môže byť jedna z alternatív aj to, že zostanem doma so synom. Ale nechcem nič unáhliť. Aktuálne je situácia v Markíze stabilizovaná, pokiaľ viem. A čo bude v STVR, sa ešte nevie. Podmienky neriešim žiadne, tie som mala vždy adekvátne,“ uviedla pre denník Nový Čas.

Nevylučuje, že sa z obrazoviek stiahne

Obľúbená moderátorka si vie predstaviť aj alternatívu, že sa z obrazoviek stiahne a bude sa venovať synovi. „Maxíkovi sa už teraz venujem veľkú väčšinu času, takže veľká zmena by to nebola. Moje televízne projekty sú skôr občasné a nárazové. Je to pár dní v roku, ktoré sa okrem Let’s Dance nakrúcajú cez deň. Viem si predstaviť kadečo, lebo život môže kadečo priniesť,“ povedala.

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Zdroj: Instagram/@viktorvincze

Manželia Vinczeovci si vedia predstaviť, že by svoju rodinu rozšírili o ďalšieho člena. Aktuálne sú čakateľmi v poradovníku žiadateľov o adopciu. Znamená to okrem iného aj to, že ak by sa matke, ktorá porodila ich syna, narodilo ďalšie dieťa a ona ho dala na adopciu, ako prvých by oslovili práve Adelu a Viktora.

Odporúčané
Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok 27. júna 2024 o 14:30

„Zapísaní sme už dlhé mesiace. Je možné, že ak sa aj mame nenarodí ďalšie dieťa, napokon na nás príde ,bežné‘ poradie, ale v tejto chvíli je predčasné uvažovať o tom, čo bude alebo nebude. Rozhodneme sa podľa aktuálneho pocitu a okolností danej chvíle. Presne tak, ako to bolo aj v prípade nášho syna,“ uzavrela Adela.

Viktor Vincze
Zdroj: Instagram/Viktor Vincze
Domov
Zdieľať
Diskusia