Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
19. júna 2024 o 17:10
Čas čítania 0:47
Radoslava Juračková

Členovia Milion Plus odohrali koncert v dubnickej väznici. Yzomandias bol zo šou nadšený

HUDBA KARLO MILION PLUS RAP RAPOVÁ SCÉNA VÄZENIE
Uložiť Uložené

Takmer celý label prišiel podporiť kolegu Karla, ktorý si v ústave odpykáva trest.

Minulú nedeľu odohrali členovia vydavateľstva Milion Plus koncert vo väznici v Dubnici nad Váhom. V nej si odpykáva trest za prevážanie drog člen vydavateľstva, raper Karlo. Aj napriek tomu, že je odsúdený na 7 rokov, vo výkone trestu tvorí novú hudbu a vydal odtiaľ aj album. Z koncertu priniesla reportáž televízia Joj. 

Odporúčané
Raper Karlo vydáva z väzenia album, na ktorom je aj Yzomandias. Za pomoc sa poďakoval aj farárovi Raper Karlo vydáva z väzenia album, na ktorom je aj Yzomandias. Za pomoc sa poďakoval aj farárovi 26. apríla 2024 o 12:18

Odsúdeným rapoval takmer celý label Milion Plus. Vystúpenie bolo primárne Karlovo, a ako sa vyjadril Yzomandias, kolegovia ho prišli podporiť. Okrem neho sa v šou zúčastnili Nik Tendo, Robin Zoot, Hasan, Jickson, Koky a Decky. Všetci si obliekli na podporu tričká s nápisom „Free Karlo“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Milion Plus (@milionplus)

Odohrali hodinovú šou

Odsúdený Karlo neskrýval nadšenie z prítomnosti svojich kolegov. „Jasné, že sa teším, že prišli kamoši do väzenia a podporili ma,“ povedal pre televíziu.

„Náš kamarát tu má dnes koncert a zavolal si nás ako podporu. Budeme pomáhať s jeho live show,“ povedal pred koncertom Yzomandias. „Vo väzení som prvý raz. Veľmi sa teším, lebo takáto príležitosť sa naskytne iba raz. Sme radi, že sa také niečo deje,“ dodal raper. Ako informuje TV Joj, koncert mal vo väznici úspech a v priebehu hodiny umelci odohrali 15 skladieb. 

Domov
Zdieľať
Diskusia