Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2024, 12:18
Čas čítania 0:59
Radoslava Juračková

Raper Karlo vydáva z väzenia album, na ktorom je aj Yzomandias. Za pomoc sa poďakoval aj farárovi

HUDBA KARLO RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP VÄZENIE
Uložiť Uložené

Počas odpykávania 7-ročného trestu sa stihol už oženiť, spustiť predaj merchu a vydať aj celistvý hudobný projekt.

Raper Karlo vydal z väzenia nový hudobný projekt s názvom TURNDOWNTHEHEAT. Najnovšie EP vyšlo v noci zo štvrtka na piatok a obsahuje 4 skladby, pričom na jednej z nich mu sekunduje český raper a jeho kolega z labelu Yzomandias. Obaja pôsobia vo vydavateľstve Milion Plus.

Ahoj, keďže mi ZVJS (Zbor väzenskej a justičnej stráže) dal možnosť tvoriť aj tu vo väzení, tak väčšinu voľného času trávim tým, že robím muziku,“ prihovoril sa vo štvrtok svojim priaznivcom na sociálnej sieti.

„Toto je moje prvé EP, vyprodukované aj nahraté komplet odtiaľto,“ neskrýval svoje nadšenie. V príspevku zverejnil sériu fotiek z vizuálu albumu a z jeho príprav, pričom nechýba ani tracklist. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlo (@karlojetomeno)

Na záver v príspevku poďakoval všetkým, ktorí sa na príprave podieľali. Spolupracovala s ním aj skupina DMS. Vďaku prejavil aj duchovnému a pedagogičke. V príspevku poďakoval aj svojej manželke Eme, s ktorou sa zosobášil už počas odpykávania trestu.

V apríli zverejnil fotografiu z telefonátu s priateľkou s opisom: „Ja a moje bejby.“ Momentálne už fotku na profile nenájdeš, ale na novom albume nájdeš pieseň s týmto názvom. Je teda jasné, že ju adresoval svojej polovičke.

Odporúčané
Raper Karlo sa opäť prihlásil z basy emotívnym záberom s manželkou. Fanúšikov prekvapil novým vzhľadom Raper Karlo sa opäť prihlásil z basy emotívnym záberom s manželkou. Fanúšikov prekvapil novým vzhľadom 16. apríla 2024, 16:08

Prevážal drogy vo vlaku

Slovenský raper pochádzajúci z Lučenca si odpykáva trest za drogovú činnosť. V roku 2022 prevážal viac ako 1,5 kg marihuany a dve vrecká kokaínu, ktoré boli v hodnote 12 220 eur. Keďže prevážal veľké dávky drog, pôvodne mu hrozilo 10 až 15 rokov za mrežami. Skutok oľutoval a dostal napokon 7 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia