Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júna 2024 o 9:30
Čas čítania 6:46
Martin Adam Pavlík

Stanka z Ruže pre nevestu: Neviem si predstaviť ísť žiť hneď po návrate z reality šou do inej krajiny. Na to treba čas (Rozhovor)

Stanka z Ruže pre nevestu: Neviem si predstaviť ísť žiť hneď po návrate z reality šou do inej krajiny. Na to treba čas (Rozhovor)
Zdroj: REFRESHER/Martin Mendel
REFRESHER REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme víťazku populárnej reality šou Ruža pre nevestu. Prečo jej to so ženíchom Radkom nevyšlo?

Aj keď na začiatku šou nebola medzi ostatnými dievčatami vo vile práve obľúbená, pre divákov bola ihneď jednou z najväčších favoritiek, čo potvrdzovalo aj to, že získavala čoraz viac pozornosti ženícha Radka Urbanyaka.

Stanislava Lučková (31) sa prebojovala až do samotného finále, kde si okrem srdca úspešného podnikateľa vybojovala aj snubný prsteň. Radka očarila svojou krásou, kultivovaným prejavom, rozvážnosťou a vyspelosťou.

Napriek tomu, že im takmer celé Slovensko prialo šťastnú budúcnosť, televízia Markíza odhalila, že ich vzťah nakoniec nevyšiel a k svadbe neprišlo. Stanka nám priblížila, ako vyzeral ich život po šou bez kamier, a zaspomínala si aj na zásadné momenty zo šou. Ak ťa bavia naše rozhovory, pridaj sa do klubu Refresher+ a čítaj všetok obsah na webe bez zbytočných obmedzení.

V tomto článku si prečítaš:
  • Prečo mala z výhry zmiešané pocity.
  • Ako zhodnotila kontroverznú stanovačku v divočine na Srí Lanke.
  • Aké to bolo s Radkom po súťaži mimo kamier.
  • Či bola za Radkom v Osle.
  • Čo sa sa v jej živote zmenilo.
Stanka Lučková Ruža pre nevestu
Zdroj: REFRESHER/Martin Mendel

Finále Ruže pre nevestu bolo celkom dramatické. Radka dosť rozčarovalo, že si nevyužila možnosť porozprávať sa s ním mimo kamier za zavretými dverami. Prečo si to odmietla?

Počas našej konverzácie som sa Radka spýtala, či už je rozhodnutý. Samozrejme, že som nečakala, že mi hneď povie meno tej, pre ktorú sa rozhodol. Potrebovala som však akúsi vnútornú istotu a chcela som vedieť, do akej miery je rozhodným mužom alebo tým mužom, ktorý neustále váha a potrebuje nad všetkým príliš premýšľať. Nechcela som sa cítiť len ako jedna z možností. Moje rozhodnutie ovplyvnilo, samozrejme, aj to, že noc predtým tam spala Júlia. Necítila by som sa tam dobre.

Rozhodilo alebo nahnevalo ťa to, že tam strávili spolu noc bez kamier? Ovplyvnilo to nejako tvoje nastavenie voči Radkovi?

Vôbec ma to nerozhodilo, skôr ma trochu prekvapilo, že to Júlia využila. Takéto veci však považujem za príležitosť spoznať toho muža trochu viac. Pokiaľ by sa tam totiž bolo niečo udialo, aspoň by som viac videla do ich vzťahu a bola by som si istejšia tým, čo je medzi nami.

Verila si Radkovi, keď ti vravel, že sa celý čas iba rozprávali?

Verila som mu.

Medzi tebou a Radkom došlo konečne aj k prvému bozku. Prečo ste čakali tak dlho a čo si vtedy cítila? Čo to pre teba znamenalo?

S Radkom som sa nechcela bozkávať skôr, keďže som videla, že venoval bozky aj iným účastníčkam Ruže. Chcela som si odsledovať, ako sa bude správať k dievčatám a do akej miery to s nimi bude brať vážne. Nechcela som sa preto uponáhľať. Potrebovala som počkať na špeciálnu príležitosť, keď nás bude vo vile menej.

Ruža pre nevestu Radko Stanka
Zdroj: Archív TV Markíza

Čo si na jeho správaní odsledovala? Mala si obavy, keď si videla, ako sa správa k ostatným dievčatám?

Keď som bola na Srí Lanke, cítila som, že má hlbší vzťah s Jennifer, ju som považovala za najväčšiu konkurentku. Keď som šou sledovala doma v televízii, myslím si, že sa mu určite páčila Fergie, ale aj Júlia.

Brala si aj Júliu, keď ste zostali v šou už len vy dve, ako konkurentku alebo si jasne verila, že si Radko vyberie teba?

Júliu som po celý čas vôbec nepovažovala za konkurenciu. Favoritkou bola skôr Jennifer, preto ma skutočne prekvapilo, že sa nedostala do finále. Až neskôr som si začala uvedomovať, že Radko môže mať k Júlii isté sympatie.

Kedy si začala k Radkovi prechovávať city?

Voči Radkovi som od začiatku šou cítila veľké sympatie, pretože ma zaujal, a veľmi som ho chcela ďalej spoznávať. Keď som však videla, že má „chémiu“ s viacerými dievčatami, vynoril sa môj vnútorný obranný mechanizmus a nechcel ma pustiť k hlbším citom. Na dlhší čas ma to akoby bolo zablokovalo. Bála som sa, že by to nedopadlo dobre.

Odporúčané
Mirka z prvej série Ruže pre nevestu: Keď som dostala prvú ponuku na spoluprácu, netušila som, koľko si mám vypýtať (Rozhovor) Mirka z prvej série Ruže pre nevestu: Keď som dostala prvú ponuku na spoluprácu, netušila som, koľko si mám vypýtať (Rozhovor) 19. júna 2024 o 14:30

Zlomovým bodom bola stanovačka v divočine, keď si sklamane odišla do stanu po tom, ako sa Radko bozkával s Frederikou. Dievčatá vraveli, že to bolo natoľko vážne, že si vtedy chcela úplne skončiť v šou. Je to pravda? Čo si vtedy cítila?

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné
50 €
Účtuje sa raz za rok
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 160838 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či na Radka zmenila názor po tom, ako videla niektoré scény v televízii.
  • Či sa stretla s hejtom, či už naživo, alebo na sociálnych sieťach.
  • Čo vraví na niektoré vyjadrenia Júlie.
  • Či s odstupom času ľutuje niečo, čo si v šou spravila.
  • Ktorému dievčaťu vo vile nedôverovala.
  • Či verí na horoskopy. 
Späť
Zdieľať
Diskusia