Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2024 o 20:55
Čas čítania 0:34
Eva Thonhauserová

Z NHL ho pre video s bielym práškom vyhodili, teraz smeruje do ruskej KHL. Ružička podpísal s klubom zmluvu

ŠPORT HOKEJ KHL SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ružička hral v zámorskej lige NHL necelé 4 roky.

Slovenský hokejista Adam Ružička podpísal ročný kontrakt s tímom Spartak Moskva, jeho kariéra bude pokračovať v ruskej KHL. O správe informoval samotný klub. 

Ružička bol predtým súčasťou Arizone Coyotes. Vedenie sa však s hokejistom rozlúčilo potom, ako na sociálnu sieť pridal video s bielym práškom, narysovanou čiarou a s kreditnou kartou. 

„Som rád, že všetko dopadlo takto – stal som sa súčasťou takého významného klubu, akým je Spartak Moskva. Obzvlášť sa teším, že budem hrať po boku manžela mojej sestry Michala Čajkovského, a okrem neho je v tíme veľa skvelých hráčov. Chcem odkázať všetkým fanúšikom Spartaka, že sa už neviem dočkať začiatku novej sezóny a našich víťazstiev s vami,“ uviedol pre klubový web.

Ružička pôsobil v zámorskej lige NHL od roku 2020. Za Arizonu Coyotes po svojom zranení stihol odohrať len tri zápasy. Predtým hral v Calgary Flames, kde začal svoju kariéru v NHL.

Anketa:
Sleduješ zápasy KHL?
Áno.
Nie.
Áno.
15 %
59 Hlasov
Nie.
85 %
329 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia