Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2024 o 11:44
Čas čítania 0:55
Radoslava Juračková

Justin Bieber, Kim Kardashian či 50 Cent sú na blackliste Ferrari. Dostali doživotný zákaz kúpiť si akýkoľvek model

ZAUJÍMAVOSTI FERRARI JUSTIN BIEBER KIM KARDASHIAN OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Talianska automobilka má na svojich klientov prísne požiadavky. Tí, ktorí ich nesplnia, môžu dostať doživotný zákaz na kúpu luxusného auta.

Na ferrari si nestačí len zarobiť. Na to, aby si si mohol kúpiť luxusný športiak talianskej automobilky, musíš spĺňať isté podmienky a dodržiavať prísne pravidlá. Niektoré celebrity tieto striktné pravidlá porušili a preto, že sú na tzv. „blackliste“, si už do smrti nemôžu kúpiť žiadne ferrari od oficiálneho predajcu.

Ferrari je mimoriadne háklivé na úpravy svojich modelov. Ako informuje autoevolution, keď si raz kúpiš ich model, nemáš povolený absolútne žiadny tuning. Pravidlá sa týkajú dokonca aj farby auta či zmien v motore. V žiadnom prípade nesmieš zakryť ani ich ikonický znak s čiernym koňom na žltom pozadí.

Ferrari, 812 Competizione
Zdroj: Ferrari

Justin Bieber nebol spokojný s farbou, Kardashianka sa vraj o auto nestarala

Ako informuje Unilad, kanadský spevák porušil jedno zo základných pravidiel. Model Ferrari 458 Italia v edícii F1 si kúpil pôvodne v bielej farbe. Rozhodol sa však experimentovať a odel ho do modrého šatu, čo ho zaradilo na čierny zoznam.

Odporúčané
Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor) Simona Leskovská: Pri futbale si plním svoj profesijný sen. Po fotke s Ronaldom sa ma chceli fanúšikovia dotknúť (Rozhovor) 23. júna 2024 o 14:30

Portál ďalej spomína Kim Kardashian, ktorá sa vraj o svoje auto nedostatočne starala. Ferrari dbá na to, aby majitelia modelov zabezpečili nadštandardnú údržbu. 

50 Cent na Facebooku pred štyrmi rokmi zhejtoval ferrari. Na blackliste sa ocitol raper po tom, čo mu na aute odišla batéria. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu odťahovaného auta s opisom: „Už viac nechcem toto Ferrari 488, rozmýšľam, že si kúpim inteligentné auto.“ Svojím príspevkom si automobilového giganta poriadne pohneval a nesmie si tak od nich kúpiť už žiadny model.

Domov
Zdieľať
Diskusia