Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2024 o 15:47
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Poznáme zostavu Slovenska: títo hráči nás budú reprezentovať vo štvrťfinálovom zápase MS proti Kanade

ŠPORT HOKEJ MS V HOKEJI 2024
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tréner Ramsay vybral tých najlepších z najlepších.

Slovenský hokejový káder pod vedením kanadského trénera Craiga Ramsayho dnes čaká rozhodujúci zápas o tom, či budeme pokračovať na tohtoročných majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji a postúpime tak do semifinále alebo skončíme už v aktuálnom štvrťfinále.

Už dnes (vo štvrtok) o 16.20 h o tom rozhodne súboj Slovákov proti Kanade. Náš tím na šampionáte reprezentujú mladé tváre aj skúsení hráči, mnohí z nich hrajú aj za zámorskú NHL.

Odporúčané
Spoznáš slovenských hokejistov bez výstroja? Títo hráči nám vybojovali postup do štvrťfinále MS Spoznáš slovenských hokejistov bez výstroja? Títo hráči nám vybojovali postup do štvrťfinále MS 22. mája 2024 o 18:00

Medzinárodná hokejová federácia IIHF zverejnila zostavu na nadchádzajúci štvrťfinálový zápas, v ktorom nechýbajú najväčšie mená slovenského kádra vrátane nášho brankára Samuela Hlavaja. V zostave nechýbajú ani hráči ako kapitán Tatar, Slafkovský, Cehlárik, Feherváry, Čerešňák, Hrivík, Regenda či Nemec.

Jeden z najproduktívnejších hráčov mužstva Martin Pospíšil sa však medzi menami v zostave nenachádza, na šampionáte, ktorý sa tento rok koná v susednej Českej republike, totiž predčasne skončil zo zdravotných dôvodov. Nenájdeš tam ani obrancu Andreja Goliana. Kompletnú súpisku si môžeš pozrieť nižšie. 

zostava MS slovensko 2024 stvrtfinale
Zdroj: IIHF
Domov
Zdieľať
Diskusia