Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2024 o 14:30
Čas čítania 4:12
Karina Kováčová

Nerozlučná trojica: 12-ročná Anissa a Morgan chceli obetovať svoju najlepšiu kamarátku Slender Manovi. 19-krát ju bodli nožom

Nerozlučná trojica: 12-ročná Anissa a Morgan chceli obetovať svoju najlepšiu kamarátku Slender Manovi. 19-krát ju bodli nožom
Zdroj: Instagram/All That Is Interesting
ZAUJÍMAVOSTI KRIMI VRAŽDY
Uložiť Uložené

Spolužiačky zo základnej školy v americkom Wisconsine boli posadnuté hororovou postavou Slender Manom. Urobili by preňho čokoľvek.

Dvanásťročné kamarátky Anissa Weier a Morgan Geyser 31. mája 2014 zabili svoju spolužiačku Payton Leutner. Zaviedli ju do lesa, kde ju 19-krát bodli nožom. Boli totiž presvedčené, že sú služobníčkami fiktívnej hororovej postavy Slender Mana. Chceli mu údajne spolužiačku obetovať a vykonávať za neho zlo vo svete smrteľníkov. 

Fiktívnu hororovú postavu Slender Mana vytvorili na internete používatelia fóra Something Awful, kde prebiehala súťaž o najstrašidelnejší obrázok. Podľa Washington Post je Slender Man chudá a neprirodzene vysoká postava s dlhými nohami a bez tváre. Údajne straší predovšetkým deti. O Slender Manovi natočili používatelia platformy YouTube rôzne videá a Sony predstavil už druhý diel hororu Slender Man.

Morgan Geyser údajne po incidente diagnostikovali schizofréniu. Otázkou však zostáva, ako dokázala presvedčiť aj svoju spolužiačku na tento ohavný čin, ktorá vraj bola psychicky zdravá.

Ešte predtým než si prečítaš príbeh obete Slender Mana, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Preto ak sa ti naše články páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Toxické kamarátstvo 

Anissa Weier sa narodila 10. novembra 2001 v meste Waukesha v americkom Wisconsine. Podľa dostupných informácií mala normálne detstvo a rodičia sa o ňu príkladne starali. Všetko sa však údajne zmenilo, keď sa v škole Horning Middle School skamarátila s dievčaťom menom Morgan Geyser. Dievčatá mali veľa spoločného. Páčili sa im mysteriózne príbehy, internetové postavy a fantasy žánre. Stali sa z nich najlepšie kamarátky.

Odporúčané
Navštívili sme dom vrahyne: Anna rozštvrtila manžela a jeho kusy hodila do potoka. V príbytku smrti sa teraz dejú čudné veci Navštívili sme dom vrahyne: Anna rozštvrtila manžela a jeho kusy hodila do potoka. V príbytku smrti sa teraz dejú čudné veci 17. júna 2024 o 12:30

Dievčatá sa však kamarátili aj s Payton Leutner, ktorá do partie úplne nezapadala. Údajne ju skôr zaujímali typické dievčenské problémy. V šiestej triede sa kamarátsky vzťah dievčat naštrbil, keď sa Anisse a Morgan začal páčiť príbeh o Slender Manovi, mužovi s dlhými nohami a bez tváre. Našli ho na stránke Creepypasta.com, kde používatelia zdieľali hororové príbehy a svedectvá o nadprirodzených bytostiach a javoch. 

Posadnutosť Slender Manom

Anissa bola údajne v roku 2013 Slender Manom taká posadnutá, že sa ho rozhodla ukázať aj svojej kamarátke Morgan. Anissini rodičia sa v tom období rozvádzali a jej psychické problémy sa naďalej prehlbovali. Ako sa neskôr zistilo, aj jej otcovi diagnostikovali schizofréniu, ktorú mohla po ňom zdediť.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné
50 €
Účtuje sa raz za rok
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 159950 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo sa dievčatá chceli stať Slender Manovými služobníčkami.
  • Aký plán nakoniec dievčatá vymysleli.
  • Čo sa napokon stalo a aké dôsledky mala ich posadnutosť.
Domov
Zdieľať
Diskusia