Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2024 o 16:19
Čas čítania 1:21
Petra Nižnanská

VÝZVA: Precestuj s nami Slovensko a zviditeľni sa. Prihlás sa a spolu zažijeme nezabudnuteľné Refresher Leto

VÝZVA: Precestuj s nami Slovensko a zviditeľni sa. Prihlás sa a spolu zažijeme nezabudnuteľné Refresher Leto
Zdroj: refresher sk
REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Máš už plány na leto? Daj nám o sebe vedieť a užijeme si ich spolu s tebou. 😎

Na začiatku leta sa s kamerou vyberieme opäť na cesty, aby sme navštívili rôzne regióny a našli to najzaujímavejšie, čo Slovensko ponúka. Ak nás sleduješ už nejaký ten piatok, formát Refresher LETO určite dobre poznáš. Šepká sa však, že tento rok to bude iné. 

Rozhodli sme sa, že jedinečné zážitky si nenecháme len pre seba a užijeme si ich s tebou. Spolu s našimi moderátormi a cestovateľom Maťom z @kamposlovensku chceme nájsť ľudí, ktorí si vedia vychutnať letnú pohodu plnými dúškami. 

Máš tip na miesto, o ktorom by sme mali vedieť? Ozvi sa nám a staň sa tak súčasťou našich vlogov Refresher LETO a postov na sociálnych sieťach. Stačí, ak vyplníš formulár na konci článku alebo kliknutím na tlačidlo nižšie.

Pridaj sa k nám

Vo videu nižšie si môžeš pozrieť malú ukážku toho, ako sme si užili Refresher LETO v minulosti. Čo na to hovoríš, ideš do toho tento rok s nami? 

Príležitosť, ktorú si nemôžeš nechať ujsť

Obvykle sme to my, kto ti dáva vedieť, čo je práve HOT a kde nesmieš chýbať. Teraz sa karta otočila a je to v tvojich rukách. Chystáš sa na párty, ktorá nám odpáli dekel? Poznáš tajný spot na stanovanie, kde nám východ slnka vyrazí dych? Máš brigádu, ktorú ti iní môžu závidieť?

Povedz nám, ako vyzerá dokonalá letná zábava alebo zážitok, a my prídeme za tebou a vychutnáme si ich spolu s tebou. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Ako sme ti už spomínali, tie najlepšie zážitky na Slovensku nám pomôže nájsť aj Maťo z projektu @kamposlovensku. Maťo sa venuje cestovateľským projektom, medzi ktoré patrí aj KAMPOSLOVENSKU. Ide o jediný projekt svojho druhu, v rámci ktorého ukazuje netradičné miesta na Slovensku a spája ľudí prostredníctvom cestovateľskej zoznamky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Poďme spolu na dobrodružstvo!🇸🇰🧳 (@kamposlovensku)

 „Predovšetkým meníme ponímanie o cestovaní na Slovensku, budujeme tú najväčšiu komunitu cestovateľov u nás a inšpirujeme ľudí cestovať a žiť naplno aj v našej krásnej krajine. Spoločne s Refresherom nás čakajú mnohé dobrodružstvá po tých najviac ‚rare‘ a cool miestach po Slovensku. Pridaj sa k nám a zaži leto naplno s nami,“ odkazuje Maťo.

Neváhaj a vyplň formulár, čakáme iba na teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia