Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. mája 2024, 12:30
Čas čítania 4:38
Adriana Královičová

Ikonický náramok značky Cartier si zamilovali aj slovenské celebrity. Klienti míňajú za nákupy milióny, vraví bývalá zamestnankyňa

Ikonický náramok značky Cartier si zamilovali aj slovenské celebrity. Klienti míňajú za nákupy milióny, vraví bývalá zamestnankyňa
Zdroj: Cartier
MÓDA DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDNE DOPLNKY ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenka Andrea Šinályová, ktorá pracovala pre značku Cartier, prezradila, koľko peňazí nechávajú klienti pri nákupoch, aj to, ako prebieha návšteva kráľovských rodín či svetových celebrít.

Určite si si všimol zlaté Cartier náramky, ktoré zdobia ruky nejednej slovenskej celebrity. Obľúbenkyňou tohto luxusného doplnku je napríklad Zuzana Plačková, ktorá si na 30. narodeniny dopriala doplnky v hodnote 30 000 eur. Hodnotnú zbierku má napríklad aj Dominika Cibulková, no náramkom nepohrdnú ani muži. Ruku skrášľuje aj Borisovi Kollárovi.

V súčasnosti náramok Cartier Love skrátka vidno na zápästiach mnohých celebrít, kedysi však bola značka symbolom elegancie a nežnosti. Povedzme si na rovinu, dnes sa z ikonického náramku stala tak trochu „tuctovka“. Za sebou však má zaujímavú históriu a nemôžeme zabúdať ani na dokonalé remeselné spracovanie.  

Anketa:
Poznáš náramok Love značky Cartier?
Áno. 
Nie, vidím ho prvýkrát. 
Áno. 
64 %
371 Hlasov
Nie, vidím ho prvýkrát. 
36 %
213 Hlasov

Na instagramových profiloch dubajských „housewives“ môžeme vidieť, ako im manželia kupujú okrem „hermesiek“ aj Cartier náramky. Ako nám nedávno prezradila šikovná Slovenka Dominika Sofroniciová, ktorá žije a pracuje v Dubaji, aj ju sa muži snažili baliť vetou „kúpim ti šperk“, priznala v rozhovore pre Refresher. 

Ikonický náramok, ktorý nesie názov Love, sa prvýkrát dostal na trh v 70. rokoch. Sú na ňom skrutky v tvare písmena C a jedinečný je tým, že sa dá otvoriť iba špeciálnym skrutkovačom. Najdrahší šperk Cartier sa v aukcii predal za vyše 30 miliónov dolárov, bol to 25,6-karátový barmský rubín (Cartier’s Sunrise Ruby).

Vyspovedali sme Slovenku Andreu Šinályovú, ktorá pre spoločnosť Cartier pracovala v Londýne. Prečítaj si o histórii luxusnej značky aj to, aký najvyšší účet nechali klienti v butiku. 

cartier, Dubaj, móda, šperky
Zdroj: Instagram @babybratzzzz

Od kráľovských rodín až po hollywoodske hviezdy 

Ikonické značky šperkov boli odjakživa obľúbené pre dôveryhodnosť, špičkový materiál, vynikajúce remeselné spracovanie a, samozrejme, prestíž. Medzi známe klenotnícke mená v tomto odvetví patrí aj Cartier, ktorý bol od svojho vzniku v spoločnosti označovaný za „klenotníka kráľov a kráľa klenotníkov“. Ako sa začal príbeh klenotníckej rodiny a ktoré celebrity nedali na značku Cartier dopustiť? 

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158976 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa Slovenke pracovalo pre značku Cartier v Londýne.
  • Aký najvyšší účet nechali klienti v butiku.
  • Ako prebieha návšteva kráľovských rodín či svetových celebrít.
  • Čím je inšpirovaný Love Braclet. 
  • Koľko môže stáť najdrahší kúsok. 
Domov
Zdieľať
Diskusia