Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 15:19
Čas čítania 1:12
Radoslava Juračková

Majk Spirit po kritike pre fotku so Šutajom Eštokom: Vo voľbách som nepodporil nikoho, hoci som si mohol pekne privyrobiť

OSOBNOSTI INFLUENCERI MAJK SPIRIT MATÚŠ ŠUTAJ EŠTOK PENIAZE POLITIKA
Uložiť Uložené

Raper na Instagrame prehovoril o tom, prečo sa odfotil s ministrom vnútra. Fanúšikom odkázal, že za fotkou netreba nič hľadať, pretože je apolitický.

Majk Spirit sa prednedávnom odfotil s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom (Hlas) a mnohí ľudia ho za to na sociálnych sieťach skritizovali. V sérii príbehov na Instagrame sa preto po kritike rozhodol vyjadriť. Fanúšikom odkázal, že sa politike nevenuje a nesleduje ju, a preto vraj nemá dôvod komentovať aktuálne politické kauzy.

Vo svojom vyjadrení pár slov adresoval aj k podpore prezidentských kandidátov. Práve pred aprílovými voľbami mnoho známych tvárí verejne podporilo politikov, ktorí sa uchádzali o mandát.

„Myslím si, že som to jasne dokázal tým, že ako jedno z mála veľkých mien s dosahom som pred voľbami nepodporil žiadneho kandidáta a zachoval si neutralitu,“ reaguje tak na svoje predošlé tvrdenie o tom, že ako umelec je apolitický.

„Napriek tomu, že som si mohol pekne privyrobiť. Vaša dôvera v moju autonómiu a integritu je pre mňa dôležitejšia ako peniaze,“ uzavrel časť svojho vyjadrenia raper. To, či dostal priamo od jedného z kandidátov ponuku, neprezradil.

Majk SpiritMajk SpiritMajk SpiritMajk Spirit
Zobraziť galériu
(6)

Búrlivé reakcie na údajné politické presvedčenie rapera nasledovali po tom, čo minulý týždeň uverejnil minister vnútra na sociálnej sieti fotku so Spiritom. Tá vznikla na koncerte pre rezort vnútra, na ktorom raper vystupoval.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

„Mám rád ľudí, ktorí sa neboja experimentovať a prekračovať hranice. Výsledky sú často bravúrne, potešujúce a inšpirujúce. Toto sa parádne podarilo aj spojením 75-ročnej Hudby Ministerstva vnútra SR a Majka Spirita. Je to dobrá cesta, ako k mladšej generácii dostať klasiku a uchovať tak naše bohaté hudobné dedičstvo a tradície. Bolo mi potešením,“ napísal Šutaj Eštok.

Majk Spirit na Instagrame žiada, aby sa jeho činy nepolitizovali. „Fotka je len fotka. Koncert je len koncert. Keď sa raz budem mať chuť zapojiť do politiky, tak to spravím priamo a otvorene a verte mi, že všetci budete presne vedieť, čo si myslím a za čím stojím.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Matúš Šutaj Eštok (@matus_sutaj_estok)

Domov
Zdieľať
Diskusia