Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 11:30
Čas čítania 0:35
Ella Petrová

Fanúšikovia sa obávajú o zdravie princeznej Kate. Správam, ktoré šíri kráľovská rodina, už neveria

Fanúšikovia sa obávajú o zdravie princeznej Kate. Správam, ktoré šíri kráľovská rodina, už neveria
OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Kráľovskej rodine sa nedá veriť, tvrdia fanúšikovia princeznej z Walesu. Obávajú sa, že palác neposkytuje pravdivé informácie a tají jej zdravotný stav.

Je to približne mesiac, keď princezná oznámila svetu, že má rakovinu. Správa všetkých šokovala a zarmútila. Ľudia sa o princeznú boja a navyše sa začali šíriť fámy, že zomrela.

Túto teóriu navyše živí aj nedostatok informácií od kráľovskej rodiny, ktorá sa k situácii nevyjadruje. Mnohí si tak zo situácie vyvodzujú najhoršie závery.

Strach na sociálnych sieťach

Sociálne siete sú takýchto nepravdivých informácií plné. Ľudia sa obávajú, že rodina je prekliata. Napríklad na Tiktoku sa šíria fámy, že právnik Kate Middletonovej verí, že je mŕtva. Opäť ide o úplne nepodložené správy.


Nedôvera ku kráľovskej rodine sa možno dá pochopiť. Všetkých totiž zaskočilo, keď sa dozvedeli, že fotografia Kate s deťmi na Deň matiek bola zmanipulovaná. Príspevok mal pravdepodobne ukázať princeznú v dobrej kondícii, celú situáciu však zhoršil.

Webová stránka Newsweek tvrdí, že ich vytvorila umelá inteligencia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia