Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. apríla 2024, 7:39
Čas čítania 0:53
Karolína Uličná

Rodina princeznej Kate prežíva náročné obdobie. Jej firma má finančné problémy

OSOBNOSTI BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA
Uložiť Uložené

Po ťažkom zdravotnom stave kráľa a Kate, ktorá bojuje s rakovinou, sa v rodine objavila ďalšia kríza. Firma jej rodičov bankrotuje.

Rodičia princeznej Kate Middleton majú veľké finančné problémy. Ich firma Party Pieces, ktorá sa zameriavala na výrobu vecí na detské oslavy, zbankrotovala. Obviňujú z toho pandémiu. Ich firemný majetok nepokrýva ani základné poplatky, informuje Cosmopolitan.

Problémy sa začali, keď sa počas pandémie covidu-19 nemohli konať väčšie oslavy. O ich firmu tak nebol záujem. Ich dlh sa vyšplhal do výšky až 302 904 eur a veriteľom firmy dlhujú viac než 3 milióny eur.

„Nikto v kráľovskej rodine nie je zahanbený neúspechom Party Pieces. Pri zdravotnom stave kráľa a bojom Kate s rakovinou je posledná vec, ktorú majú na mysli, koľko Middletonovci dlhujú svojim veriteľom,“ uviedol kráľovský expert Christopher Andersen. 

Party Pieces funguje od roku 1987 a práve vďaka tomuto biznisu mohli svoje deti Kate, Pippu a Jamesa prihlásiť na prestížnu internátnu školu Marlborough College. To, že ich firma je na pokraji úplného konca, však neznamená, že sú na mizine celkovo. Ich osobný majetok je stále podstatne veľký, odhaduje sa na 30 až 50 miliónov dolárov.

Odporúčané
Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu 24. apríla 2023, 9:30

Verejnosť sa však začala zaujímať viac o sestru princeznej Kate, ktorá sa údajne topí v peniazoch. Britská celebrita a miliardárka Pippa Matthews je totiž ešte bohatšia ako jej sestra, ktorá patrí do britskej kráľovskej rodiny. S manželom Jamesom a tromi deťmi žije v luxusnom sídle. V dome sa nachádza až 30 spální a na 150-hektárovom pozemku nájdeš tenisový kurt či bazén.

Domov
Zdieľať
Diskusia