Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2024, 7:51
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Oznámili Matrix 5. Novú časť zrežíruje tvorca Daredevila, Marťana či Chaty v horách

Oznámili Matrix 5. Novú časť zrežíruje tvorca Daredevila, Marťana či Chaty v horách
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 5
Uložiť Uložené

Kedy môžu fanúšikovia očakávať piate pokračovanie?

Štúdio Warner Bros. oznámilo prípravy filmu Matrix 5. Nie je známe, či pôjde o priame pokračovanie alebo reštart, a tvorcovia neprezradili ani to, či sa fanúšikovia môžu tešiť na Keanu Reevesa a ďalšie postavy a hercov z predošlých filmov. Známa je však identita režiséra. Nebudú to Lana ani Lily Wachowski, ktoré natočili prvé štyri časti.

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

O scenár a réžiu novej časti sa postará Drew Goddard, ktorý natočil napríklad skvelý komediálny horor Chata v horách a Bad Times at El Royale. Okrem toho napísal scenár sci-fi The Martian či World War Z a podieľal sa aj na tvorbe seriálu Daredevila. Warner Bros. neoznámilo dátum premiéry, ale diváci ho zrejme môžu očakávať v najbližších troch rokoch.

Matrix 4
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia