Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 19:44
Čas čítania 0:49
Barbora Adamkovičová

Chceli zaplatiť zálohu za dom, pol milióna eur však omylom poslali raperovi. Ten ich veselo utrácal za zlaté tehly a prúty

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ NEHNUTEĽNOSTI PENIAZE PODVOD RAP
Uložiť Uložené

Policajtom síce klamal, peniazmi sa však pochválil na Instagrame.

Austrálsky raper Slimy, civilným menom Abdel Ghadia, sa zobudil do príjemného rána. Na jeho účet mu z ničoho nič totiž prišlo cca 750-tisíc austrálskych dolárov, čo je v prepočte takmer pol milióna eur. Išlo však o zálohu za dom, ktorú mu omylom poslal mladý pár, informuje Mirror.

Raper začal peniaze okamžite míňať, dokonca sa nimi chválil na Instagrame. K incidentu došlo ešte v roku 2020, no až teraz rapera konečne odsúdili. Po niekoľkoročnom právnom spore mu napokon miestny súd v Sydney vymeral 18-mesačný trest. 

Keď ho polícia prvýkrát zadržala, všetko poprel. Pri druhom výsluchu však napokon povedal pravdu a policajtom vysvetlil, že sa jedno ráno „zobudil a videl peniaze“. Takisto im povedal, že o situácii síce informoval banku, no sumu začal okamžite míňať.

Kupoval zlaté tehly aj prúty

Z cudzích úspor si tak zadovážil zlaté tehličky, prúty a mince. Sám raper povedal, že chcel zlatom obdarovať každého, koho miloval. Okrem drahých kovov investoval aj do oblečenia, zvyšok si vybral v hotovosti. 

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

„Svojím“ bohatstvom sa chválil aj na sociálnej sieti, keď príspevok opísal jedným z jeho rapových veršov: „Detektívi mi dávajú ponuky a pýtajú sa, kam odišli moje peniaze. Odpočúvajú všetky moje telefonáty, no ja rozprávam iným jazykom.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Slimmy Bruvv (@slimmy2141)

Domov
Zdieľať
Diskusia