Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2024, 9:30
Čas čítania 4:56
Denisa Šútorová

Chceš byť radšej Zendaya, Hailey Bieber či Selena Gomez? Týchto 9 účesov je podľa profi hairstylistov stávkou na istotu

Chceš byť radšej Zendaya, Hailey Bieber či Selena Gomez? Týchto 9 účesov je podľa profi hairstylistov stávkou na istotu
Zdroj: Unsplash/averywoodart
MÓDA HAIRSTYLE TRENDY VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Nasledujúce trendy sú stávka na istotu. Odolávajú času a zaručia prirodzenosť aj objem.

Vlasy sú koruna krásy, ktorá podčiarkne vizáž aj osobnosť človeka. Vybrali sme pre teba niekoľko nadčasových účesov, ktoré sú stávkou na istotu. Ako ich nosiť, ti ukážu svetové celebrity aj známi hairstylisti.

V Refresheri ti vždy radi povieme o aktuálnych trendoch v móde aj starostlivosti o zovňajšok. Nedávno sme ti priniesli článok o vlasových trendoch na tento rok podľa Moniky Kalickej. Staň sa členom klubu Refresher+ a všetky články si prečítaj bez obmedzení.

1. Bob cut

Bob cut je ikonou v celebritných kruhoch. Dlhé roky bol signature lookom Victorie Beckham, Anny Wintour či Kourtney Kardashian, dnes si ho ide aj Hailey Bieber. Hoci sa tento strih vyznačuje eleganciou, na scénu prináša aj poriadnu dávku sexepílu a hravosti, čo celému imidžu pridá zaujímavý rozmer.

Bob cut je jedným z nadčasových strihov, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Tento rok je aj na zozname horúcich trendov.
Bob cut je jedným z nadčasových strihov, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Tento rok je aj na zozname horúcich trendov. Zdroj: Getty Images/Edward Berthelot Instagram/kourtneykardash
Instagram/haileybieber

Túto trojkombináciu ocenia najmä ženy, ktoré rady vyniknú v dave. S bob cutom sa totiž rýchlo premeníš na femme fatale. Jeho výhodou je práve všestrannosť, keďže sa prispôsobí rôznym typom vlasov, osobnému štýlu, ale aj typom tváre. Môže byť upravený v rôznych dĺžkach či textúrach a podlieha súčasným trendom, je pravdepodobné, že nikdy nevyjde z módy.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Na tohtoročný zoznam trendov ho pre Refresher hodila aj hairstylistka a majiteľka salónu Structure Monika Kalická. V aktuálnej sezóne by sa mal podľa nej nosiť práve s dôrazom na prirodzenú štruktúru našich vlasov. Ak však túžiš po sofistikovanejšej verzii, máme pre teba skvelú alternatívu.

Executive bob je sofistikovaná verzia klasického bob cutu. Charakterizujú ju čisté línie a zastrihnutie dorovna. Takto sexi s ním vyzerala Kim Kardashian.
Executive bob je sofistikovaná verzia klasického bob cutu. Charakterizujú ju čisté línie a zastrihnutie dorovna. Takto sexi s ním vyzerala Kim Kardashian. Zdroj: Instagram/Kim Kardashian
Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 155595 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Akú sexi verziu bob cutu má na fotke Kim Kardashian.
  • Ktorý strih, čo práve láme internety, zaručí objem a lesk.
  • Či máš ešte šancu s ofinou a kučerami.
  • Akým nadčasovým účesom podľahla Zendaya, Jlo či Selena Gomez.

Domov
Zdieľať
Diskusia